Navegando por Autor MOURA, C. F. H.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 31 a 50 de 50 < Anterior 
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2009P2-35 Bioactive compounds and antioxidant activity of CCP-76 and BRS-189 precocious dwarf cashew apples at four stages of maturation.RODRIGUES, D. da C.; CARDOSO, T. G.; MOURA, C. F. H.; ALVES, R. E.
2019Physico-chemical and sensory properties of strawberries (Fragaria × ananassa) grown in conventional and hydroponic systems.ALMEIDA, M. L. B.; MOURA, C. F. H.; INNECCO, RENATO; GARRUTI, D. dos S.; MIRANDA, F. R. de; SILVEIRA, M. R. S. da
2018Post-harvest storage of papaya fruits coated with extracts of leaves and fruits of neem.FREITAS, R. V. da S.; SOUZA, P. A. de; SENHOR, R. F.; MOURA, C. F. H.; COSTA, F. B. da
2013Postharvest and sensory quality of pineapples grown under micronutrients doses and two types of mulching.AMORIM, A. V.; GARRUTI, D. dos S.; LACERDA, C. F. de; MOURA, C. F. H.; GOMES FILHO, E.
2010Postharvest quality and chlorophyll content in Sapodilla cv. Sapota Tropical grown under organic and conventional systems.OLIVEIRA, A. B.; MOURA, C. F. H.; GOMES FILHO, E.; NESS, R. L. L.; MIRANDA, M. R. A.
2015Postharvest shelf-life and fruit quality of strawberry grown in different cropping systems.ALMEIDA, M. L. B.; MOURA, C. F. H.; INNECCO, R.; SANTOS, A. dos; MIRANDA, F. R. de
2018Preharvest treatment with 1-aminoethoxyvinylglycine and gibberellin on the quality and physiology of cashew peduncles.SOUZA, K. O. de; XAVIER, C. V.; LOPES, M. M. de A.; MOURA, C. F. H.; SILVA, E. de O.; AYALA-ZAVALA, J. F.; MIRANDA, M. R. A. de
2010Qualidade de frutos de genótipos de umbuzeiro oriundos do semi-árido do Piauí, Brasil.ALMEIDA, A. da S.; SOARES, D. J.; VIEIRA, F. E. R.; MOURA, C. F. H.; ALVES, R. E.; ARAGAO, F. A. S. de
2010Qualidade de pedúnculos de clones de cajueiro anão precoce BRS 189 e BRS 265 em diferentes estádios de maturação cultivados no município de Pacajus-CE.LOPES, M. M. de A.; ENÉAS FILHO, J.; MOURA, C. F. H.; SILVEIRA, M. R. S. da
2008Qualidade e potencial de utilização de frutos de cajazeiras (Spondias mombin L.) oriundos da Região Meio-Norte do Brasil.MENDONÇA, R. U. de; MOURA, C. F. H.; ALVES, R. E.; FIGUEIREDO, R. W. de; SOUZA, V. A. B. de
2009Qualidade físico-química e química de frutos de clones de aceroleira recobertos com filme de PVC e conservados por refrigeração.ARAÚJO, P. G. L. de; FIGUEIREDO, R. W. de; ALVES, R. E.; MAIA, G. A.; MOURA, C. F. H.; SOUSA, P. H. M. de
2009Quality bioactive compounds of cajuí apples from native genotypes of coastal vegetation, Piauí, Brazil.RUFINO, M. do S. M.; ALMEIDA, J. Y. S.; CORRÊA, M. P. F.; ALVES, R. E.; MOURA, C. F. H.; SANTOS, F. J. de S.
2009Quality for fresh consumption and processing of some non-traditional tropical fruits from Brazil.RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; SILVEIRA, M. R. S. da; MOURA, C. F. H.
2009Quantificação da atividade antioxidante total e compostos bioativos de frutos da goiabeira cultivar "Paluma".RODRIGUES, D. da C.; PEREIRA, A. C. da S.; FIGUEIREDO, R. W. de; ALVES, R. E.; MOURA, C. F. H.
2019Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.MENDES, A. H. DE L.; DIONISIO, A. P.; MOURA, C. F. H.; ABREU, F. A. P. de; PINTO, C. O.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.
2010Storability of 'green dwarf' coconut fruits under refrigeration and modified atmosphere.ARAÚJO, M. V.; ALMEIDA, A. da S.; ALVES, R. E.; MOURA, C. F. H.; GARRUTI, D. dos S.; MENEZES, J. B.
2013The impact of organic farming on quality of tomatoes is associated to increased oxidative stress during fruit development.OLIVEIRA, A. B.; MOURA, C. F. H.; GOMES FILHO, E.; MARCO, C. A.; URBAN, L.; MIRANDA, R. A.
2011The influence of processing and long-term storage on the antioxidant metabolism of acerola (Malpighia emarginata) purée.OLIVEIRA, L. S.; RUFINO, M. do S. M.; MOURA, C. F. H.; CAVALCANTI, F. R.; ALVES, R. E.; MIRANDA, M. R. A. de
2016Thermostability of antioxidant and deteriorative enzymes from soursop and cashew apple juices.RABELO, M. C.; BRITO, E. S. de; MOURA, C. F. H.; OLIVEIRA, L. de S.; MIRANDA, M. R. A. de
2015Vida útil pós-colheita de pedúnculos de cajueiro-anão tratados na pré-colheita com AVG e GA3.SILVA, A. P. M. da; SOUZA, K. O. de; BARBOSA. M.; MIRANDA, M. R. A. de; MOURA, C. F. H.; SILVA, E. de O.