Browsing by Author OLIVEIRA, E. A.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Carcass traits from a genotype containing Brazilian Moura breed slaughtered between 100 and 130kg. | OLIVEIRA, E. A.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; KAWSKI, V. L.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; WARPECHOWSKI, M. |
2011 | Composição químico-bromatológica do farelo obtido do resíduo do processamento de cambuí (Myrciaria tenella). | VOLTOLINI, T. V.; BIASOTO, A. C. T.; OLIVEIRA, E. A.; RYBKA, A. C. P. |
2011 | Efeito do peso de abate sobre a qualidade da carne em suínos. | BERTOL, T. M.; SCANDOLERA, A. J.; STERZELECKY, R. J.; OLIVEIRA, E. A.; GUIMARÃES, A. K.; COLDEBELLA, A. |
2011 | Effect of slaughter weight on growth performance and carcass traits in pigs. | OLIVEIRA, E. A.; BERTOL, T. M.; SANTOS FILHO, J. I. dos; GUIMARÃES, A. K.; NATEL, J. C. C.; STERZELECKI, R. J.; SCANDOLERA, A. J.; WARPECHOWSKI, M. B. |
2011 | Effect of slaughter weight on the weight and meat yield of carcass cuts in pigs. | OLIVEIRA, E. A.; BERTOL, T. M.; SANTOS FILHO, J. I. dos; GUIMARÃES, A. K.; NASCIMENTO, H. G.; STERZELECKI, R. J.; SCANDOLERA, A. J.; WARPECHOWSKI, M. B. |
2011 | Elaboração de suco e geléia de cambuí (Myrciaria tenella). | RYBKA, A. C. P.; OLIVEIRA, E. A.; BIASOTO, A. C. T. |
2015 | Meat quality and cut yield of pigs slaughtered over 100kg live weight. | BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, E. A.; COLDEBELLA, A.; KAWSKI, V. L.; SCANDOLERA, A. J.; WARPECHOWSKI, M. B. |