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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Microbiological safety aspects of mangoes (Mangifera indica) and papayas (Carica papaya): a mini-review.PENTEADO, A. L.
2016A microbiological survey on tomatoes (Lycopersicon esculentum) marketed in Rio de Janeiro, Brazil.PENTEADO, A. L.; CASTRO, M. F. D. P. M. de; PAZIANOTTO, R. A. A.
2020Obtenção de nanopartículas mucoadesivas contendo carvacrol e avaliação da atividade in vitro contra Streptococcus agalactiae.BANHARA, P.; PENTEADO, A. L.; ASSALIN, M. R.; QUEIROZ, S. C. do N. de
2010Ocorrência de Salmonella spp em farelo de soja.SOARES, C. M.; OLIVEIRA, E. M. M.; PENTEADO, A. L.; COSTA, S. D. O.; HÄGGBLOM, P.
2015Prevalence of Salmonella on tomatoes from organic and conventional production in Rio de Janeiro (Brazil).PENTEADO, A. L.; RIBEIRO, A. P. de O.; MELLO, V. F. de; COSTA, S. D. de O.
2015Prevalence of Salmonella spp. in açai pulp.PENTEADO, A. L.
2017Qualidade microbiológica de açaí industrializado.CAYRES, C. A.; PEREIRA, K. S.; PENTEADO, A. L.
2014Quality assessment of soy milk: RR® event traceability, detection of Salmonella Enteritidis and sensory analysis.SANTOS, A. M. dos; LIMA, I.; DEL AGUILA, E. M.; COSTA, S. D. de O.; PENTEADO, A. L.; STEPHAN, M. P.; TORREZAN, R.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, E. M. M.; PASCHOALIN, V. M. F.
2014Quality assessment of soy milk: RR® event traceability, detection of Salmonella enteritidis and sensory analysis.MATOS, A.; DEL AGUILA, E. M.; COSTA, S. D. O.; PENTEADO, A. L.; PENTEADO, M. S.; TORREZAN, R.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, E. M. M.; PASCHOALIN, V. M. F.
2015Recuperação de Salmonella spp. em manga (Mangifera indica) cv. Tommy Atkins.VILAR, S. B. de O.; CASTRO, M. F. P. P. M.; REZENDE, A. C.; PENTEADO, A. L.; SCHMIDT, F. L.
2010Salmonella spp detection in soybean meal samples from crushing plants in Brazil.SOARES, C. M.; PENTEADO, A. L.; OLIVEIRA, E. M. M.; HAGGBLOM, P.
2021Study of the scientific production of the antibacterial activity of the chemical compounds of the essential oil of Lippia sidoides.PENTEADO, A. L.