Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor PEREIRA, G. E.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 335 a 354 de 458
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2012
O clima vitícola das regiões produtoras de uvas para vinhos finos do Brasil.
TONIETTO, J.
;
MANDELLI, F.
;
ZANUS, M. C.
;
GUERRA, C. C.
;
PEREIRA, G. E.
2010
Ochratoxigenic aspergillus and ochratoxin A in wines made from varieties of Syrah and Viognier in Northeast of Brazil.
TERRA, M.
;
PRADO, G.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L.
;
OLIVEIRA, M.
2010
Ochratoxigenic aspergillus in wine grapes and ochratoxin a in wines from Northeast Brazil.
TERRA, M.
;
OTERO, T.
;
BATISTA, L.
;
PRADO, G.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L.
2010
Ocratoxina A em vinhos e sucos de uva elaborados no Vale do São Francisco.
PRADO, G.
;
TERRA, M.
;
BATISTA, L. R.
;
LIMA, L. C. de O.
;
PEREIRA, G. E.
2005
Os compostos fenólicos são mais influenciados pelos fatores clima e cultivar quando comparados aos perfis metabólicos de aminoácidos e RMN 1H.
PEREIRA, G. E.
;
GAUDILLERE, J. P.
;
LEEUWEN, C. V.
;
HILBERT, G.
;
CADO, Y.
;
DEBORDE, C.
;
MOING, A.
;
MAUCOURT, M.
;
ROLIN, D.
2010
Otimização e validação de método para determinação de ácidos orgânicos em vinhos por cromatografia líquida de alta eficiência.
LIMA, L. L. de A.
;
SCHULER, A.
;
GUERRA, N. B.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, T. de A.
;
ROCHA, H.
2010
Otimização e validação de método para determinação de ácidos orgânicos em vinhos por cromatografia líquida de alta eficiência.
LIMA, L. L. de A.
;
SCHULER, A.
;
GUERRA, N. B.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, T. L. de A.
;
ROCHA, H.
2020
Panorama da produção e mercado nacional de vinhos espumantes.
PEREIRA, G. E.
;
ZANUS, M. C.
;
MELLO, L. M. R. de
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREGRINO, I.
2016
Parâmetros cromáticos e metabólitos secundários de uvas viníferas no vale do São Francisco
LIMA, M. V. D. de O.
;
TEIXEIRA, M. V. J.
;
GUERRA, N. B.
;
LIMA, L. L. de A.
;
PEREIRA, G. E.
2007
Perfil polifenólico e potencial antioxidadnte de vinhos tintos do Vale do Submédio são Francisco.
ARCARI, S. G.
;
GUERRA, C. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
CHALAÇA, M. Z.
2020
Performance of advanced potato genotypes in organic and conventional production systems.
RAGASSI, C. F.
;
CARVALHO, A. D. F. de
;
SILVA, G. O. da
;
PEREIRA, G. E.
;
PEREIRA, A. da S.
2021
Performance of potato clones for processing in subtropical and high-altitude tropical regions of Brazil.
SILVA, G. O. da
;
CARVALHO, A. D. F. de
;
PEREIRA, G. E.
;
RAGASSI, C. F.
;
BORTOLETTO, A. C.
;
HIRANO, E.
;
PEREIRA, A. da S.
2017
Phenolic composition of skins and pulps of grapes for traditional sparkling wines in the northeast of Brazil.
NASCIMENTO, A.
;
SOUZA, J. de
;
FREITAS, S.
;
CORRÊA, L.
;
PEREIRA, G. E.
2016
Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREIRA, G. E.
2016
Phenolic compounds and organic acids evaluation on red grapes used for winemaking in the Northeast of Brazil.
LIMA, M. V. D. de O.
;
LIMA, L. L. A. de
;
PEREIRA, G. E.
;
ARRUDA, J. H. B. de
;
GUERRA, N. B.
2014
Phenolic compounds, organic acids and antioxidant activity of grape juices produced from new Brazilian varieties planted in the Northeast Region of Brazil.
LIMA, M. dos S.
;
SILANI, I. de S. V.
;
TOALDO, I. M.
;
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
NINOW, J. L.
2015
Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration.
LIMA, M. dos S.
;
DUTRA, M. da C. P.
;
TOALDO, I. M.
;
CORREA, L. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
OLIVEIRA, D. de
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
NINOW, J. L.
2016
Phenolic profile and antioxidant activity of commercial grape juices from the São Francisco Valley, Northeastern of Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
PEREIRA, G. E.
;
LUIZ, M. T. B.
;
LIMA, M. dos S.
2015
Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley.
SOUZA, J. F.
;
NASCIMENTO, A. M. de S.
;
NASSUR, R. C. M. R.
;
SANTOS, S. F.
;
PADILHA, C. V. S.
;
PEREIRA, G. E.
2015
Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley.
SOUZA, J. F.
;
NASCIMENTO, A. M. de S.
;
NASSUR, R. C. M. R.
;
SANTOS, S. F.
;
PADILHA, C. V. S.
;
PEREIRA, G. E.