Navegando por Autor ROMBALDI, C. V.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Qualidade pós-colheita de Physalis sob temperatura ambiente e refrigeração.LIMA, C. S. M.; SEVERO, J.; ANDRADE, S. B. de; AFONSO, L. B.; ROMBALDI, C. V.; RUFATO, A. de R.
2016Quality of minimally processed 'fuji' apple under refrigerated storage and treatment with additives.MORENO, M. B.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.; MANICA-BERTO, R.
2012Quantificação de fenóis e carotenoides de albedo de tangerina 'okitsu' cultivada na região de Pelotas/RS.MOURA, R. S.; ZIMMER, G.; STÖCKER, C. M.; DODE, J.; OLIVEIRA, R. P. de; ROMBALDI, C. V.
2012Quantificação de fenóis totais, carotenóides totais e atividade antioxidante de citros cultivados no rio grande do sul.ZIMMER, G.; STÖCKER, C. M.; MOURA, R. S.; OLIVEIRA, R. P. de; ROMBALDI, C. V.
2013Selection of reliable reference genes for quantitative real-time polymerase chain reaction studies in maize grains.GALLI, V.; MESSIAS, R. da S.; SILVA, S. D. dos A. e; ROMBALDI, C. V.
2015Sensor de fluorescência da clorofila para avaliar antocianinas em uvas na pré-colheita.CRIZEL, G. R.; STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; DAMBROS, J.; GONÇALVES, B. X.; RITSCHEL, P. S.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2012Silencing the ripening-associated enzyme 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase (ACO) in apple using an endogenous antisense rna construct.GIRARDI, C. L.; FINATTO, T.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; QUECINI, V.
2008Sobrematuração da uva na composição físico-química de vinhos cv. Tannat e Cabernet Sauvignon da região de Bagé-RS, safra 2007.ANTES, S.; SAMPAIO, R. G.; ROMBALDI, C. V.; FERRIN V.; RIZZON, L. A.
2016Suco de maçã: elaboração de formulações.ZANDONÁ, G. P.; STORCH, T. T.; DAMBROS, J. I.; CRIZEL, G. R.; MARIN, N.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2020Technical beneft on apple fruit of controlled atmosphere infuenced by 1-MCP at molecular levels.NUNES, C. F. P.; OLIVEIRA, I. R. de; STORCH, T. T.; ROMBALDI, C. V.; BALDWIN, M. O.; RENOU, J. P.; LAURENS, F.; GIRARDI, C. L.
2012Teor de clorofilas em folhas de morangueiros tratados com Radiação uv-c durante o cultivo.OLIVEIRA, I. R. de; CRIZEL, G. R.; LEITE, T. B.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.
2012Total chlorophylls content in leaves of strawberry plants treated with uv-c radiation.MORENO, M. B.; CRIZEL, G. R.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.
2015Transcriptional regulatory networks controlling woolliness in peach in response to preharvest gibberellin application and cold storagePEGORARO, C.; TADIELLO, A.; GIRARDI, C. L.; CHAVES, F. C.; QUECINI, V.; OLIVEIRA, A. C. de; TRAINOTTI, L.; ROMBALDI, C. V.
2009Transfer of the antisense ACC-synthase gene to Malus x domestica cv. Royal Gala via Agrobacterium tumefaciens co-cultivation.DAL CERO, J.; GIRARDI, C. L.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; QUECINI, V.
1999Umidade de colheita e temperatura do ar na secagem intermitente sobre a qualidade tecnológica de trigo.DELIBERALI, J.; ELIAS, M. C.; ROMBALDI, C. V.; GUARIENTI, E. M.
2017Untargeted Metabolomic Analysis of Capsicum spp. by GC-MS.ARANHA, B. C.; HOFFMANN, J. F.; BARBIERI, R. L.; ROMBALDI, C. V.; CHAVES, F. C.
2014Uso de microarrays para a análise do perfil transcricional em polpa de maçã cv. Gala frente ao armazenamento refrigerado e ao uso do 1-metilciclopropeno.STORCH, T. T.; ROMBALDI, C. V.; LAURENS, F.; GIRARDI, C. L.
2011Utilização de radiação uv-c na pré-colheita de morangos cv. aromas.ANTES, S.; CRIZEL, G. R.; SHIRMER, M. A.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.; MEDEIROS, C. A. B.; ANTUNES, L. E. C.
2013Yield and quality of maize following the foliar application of a fertilizer based on the byproduct "shale water".MESSIAS, R. da S.; GALLI, V.; SCHIRMER, M. A.; PILLON, C. N.; SILVA, S. D. dos A. e; SILVEIRA, C. A. P.; ROMBALDI, C. V.