Navegando por Autor ROSENTHAL, A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Desenvolvimento de queijo de cabra tipo boursin baseado na avaliação do consumidor.MARTINS, I. B. A.; ROSENTHAL, A.; SANTOS, K. M. O. dos; MARTINS, J. M.; DELIZA, R.
2017Development of a probiotic chocolate flavoured beverage using consumer-based methodologies.OLIVEIRA, D.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; GIMÉNEZ, A.; ROSENTHAL, A.; ARES, G.; DELIZA, R.
2016Development of a recommended protocol high pressure processing trials with pathogenic microorganisms for the prevention of cross-contamination.GRIEP, E. R.; WALTER, E. H. M.; MORARU, C.; ROSENTHAL, A.
2016Difference thresholds for added sugar in chocolate-flavoured milk: recommendations for gradual sugar reduction.OLIVEIRA, D.; REIS, F.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G.
2014Disposição a pagar do consumidor por suco de Romã (Punica granatum L.).ROMANO, K. R.; FINCO, M.; ABADIO-FINCO, F.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.
2016Does time constrain affect consumer intention to purchase? A case study with orange/pomegranate juice.REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.
2008Efeito da alta pressão hidrostática nos microrganismos.FERREIRA, E. H. da R.; MASSON, L. M. P.; ROSENTHAL, A.
2016Efeito da alta pressão hidrostática nos parâmetros de cor e textura da carne de caititu (tayassu tajacu).FERNANDES, H. R.; NETO, O. C.; FERREIRA, J. C. S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2022Efeito da alta pressão hidrostática nos parâmetros de cor e textura da carne de caititu (Tayassu tajacu).FERNANDES, H. R.; DELIZA, R.; CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, J. C. S.
2016Efeito da alta pressão hidrostática sobre o teor de carotenoides em queijo minas frescal incorporado com cenoura.GOUVEIA, F. S.; FERREIRA, E. H. R.; TIBURSKI, J. H.; GODOY, R. L. de O.; NOGUEIRA, R. I.; ROSENTHAL, A.
2014Efeito de fatores extrínsecos ao produto na intenção de compra do queijo frescal.BARROS, C. P.; ROSENTHAL, A.; WALTER, E. H. M.; DELIZA, R.
2014Efeitos da alta pressão hidrostática sobre características físico-químicas de bebida composta de soro de queijo minas frescal e suco de maracujá.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; WALTER, E. H. M.; DUTRA, A. de S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Effect of high hydrostatic pressure and transglutaminase on texture, color and sensory profiling of restructured meat.BONFIM, R. C.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2012Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures.MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGAO, G. M. F.
2013Effect of high pressure and salt addition to pork meat protein electrophoresis profile.FONTOURA, L. M.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; ROSENTHAL, A.
2013Effect of packaging attributes on consumer liking of pressurized low salted cooked ham.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2019Effect of thermal and high pressure processing on antioxidant capacity, total phenolic and vitamin C contents of a mixed tropical juice.LIMA, M. A.; MARTINS, I. B. A.; BARBOSA, I. de C. C.; ARES, G.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2011Effect of ultra-high pressure homogenization on viscosity and shear stress of fermented dairy beverage.MASSON, L. M. P.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V. M. A.; DELIZA, R.; TASHIMA, L.
2019Effectiveness of traffic light system on Brazilian consumers perception of food healthfulness.LIMA, M.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.
2020Effects of high hydrostatic pressure processing on structure and functional properties of biodegradable film.GONÇALVES, S. M.; HIDALGO CHÁVEZ, D. W.; OLIVEIRA, L. M. de; SARANTÓPOULOS, C. I. G. de L.; CARVALHO, C. W. P. de; MELO, N. R. de; ROSENTHAL, A.