Navegando por Autor ROSENTHAL, A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 47 a 66 de 69 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2011Nutritional properties of yellow mombin (Spondias mombin L.) pulp.TIBURSKI, J. H.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; GODOY, R. L. de O.; PACHECO, S.
2011Opinião de consumidores brasileiros e norte-americanos sobre açaí (Euterpe oleracea, Mart.).MENEZES, E.; DELIZA, R.; CHAN, H. L.; GUINARD, J.-X.; ROSENTHAL, A.
2011Percepção do consumidor francês em relação à carne bovina estrangeira.DELIZA, R.; DUBOIS, P.; DUBOIS, C.; MAILLOT, P.; LASSERRE, F.; JORDAN, G. F.; KOENIG, S.; ROSENTHAL, A.; BOUROULLEC, M. D. M.
2016Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; TEIXEIRA, N. S.; DELIZA, R.; FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.
2014Polpa de pitanga e alta pressão hidrostática: efeito do processo no teor de carotenoides totais.BARROS-MARCELLINI, A. M. de; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, L. da S.; GODOY, R. L. de O.; ROSENTHAL, A.
2013Prediction of acid lactic-bacteria growth in turkey ham processed by high hydrostatic pressure.MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGÃO, G. M. F.; SLONGO-MARCUSI, A.
2013Pressão hidrostática nos atributos sensoriais do néctar de mamão.SHINAGAWA, F. B.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; ZARUR, M. A.
2016Proximate composition and mineral content of experimental and commercial whey-based fruit beverages.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; DELIZA, R.; FREITAS, S. C. de; FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.
2016Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk.OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G.
1999Revisão: tecnologias não convencionais e o impacto no comportamento do consumidor.COSTA, M. C. da; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; LEAL JUNIOR, W. F.; DELIZA, R.; ARES, G.; GASPAR, A.
2021Symbiotic drink based on Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K): production, characterization, probiotic viability and sensory acceptanceCUNHA JÚNIOR, P. C. da C.; OLIVEIRA, L. S. de; GOUVÊA, L. de P.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, E. H. da R.
2011Termorresistência de fungos filamentosos isolados de néctares de frutas envasados assepticamente.FERREIRA, E. H. da R.; MASSON, L. M. P; ROSENTHAL, A.; SOUZA, M. de L.; TASHIMA, L.; MASSAGUER, P. R. de
2008The fate of patulin in apple juice processing: a review.SANT'ANA, A. de S.; ROSENTHAL, A.; MASSAGUER, P. R. de
2011Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments.FERREIRA, E. H. da R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. de
2003Tradução e validação para a língua portuguesa de questionário utilizado em estudos de consumidor.DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; COSTA, M. C. da
2013Use of a metalloprotease gene (APRX) as a marker to identify pseudomonas sp. contamination in a dairy plant.PINTO JUNIOR, W. R.; DEL AGUILA, E. M.; SILVA, J. T.; ROSENTHAL, A.; PASCHOALIN, V. M. F.
2014Uso de los tra amientos termico e no termico (alta presion hidrostatica) para la inactivación de enzimas bacterianas metaloproteases presentes en la degradación de leche.PINTO JUNIOR, W. R.; PEREIRA, P. R.; SILVA, J. M.; DEL AGUILA, E. M.; SILVA, J. T.; PASCHOALIN, V. M. F.; ROSENTHAL, A.
2016Uso de transglutaminase no processamento de queijo Minas frescal com teor reduzido de sódio.RODRIGUES, F. M.; DELIZA, R.; GOTTSCHALK, L. M. F.; HIDALGO-CHÁVEZ, D. W.; ROSENTHAL, A.