Navegando por Autor VAZ, C. S. L.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 36 a 55 de 59 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2015A longitudinal study on Salmonella spp in broiler chickens.RECH, D. V.; KRAMER, B.; VAZ, C. S. L.; SILVA, V. S.; ABREU, P. G. de
2019Longitudinal study reveals persistent environmental Salmonella Heidelberg in Brazilian broiler farms.RECH, D. V.; KRAMER, B.; SILVA, V. S.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L.
2022Manejo da cama de frango.VAZ, C. S. L.
2015Microbial culture collection at Embrapa swine and poultry: promoting basic research on thermophilic campylobacter in chicken meat.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C.; KLEIN, C. S.
2022O manejo da cama que realizamos realmente funciona?VAZ, C. S. L.
2014Optimizing thermophilic campylobacter isolation in enriched cultures from retail chicken.POZZA, J. S.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; VAZ, C. S. L.
2011Perfis de resistência a antimicrobianos identificados em campylobacter jejuni isolados de frangos de corte.POZZA, J. dos S.; WÜRFEL, S de F. R.; VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; MATTOS, G. L. M.; SANTOS, F. B. de O.
2017Pesquisa de Campylobacter spp em alimentos envolvidos em surtos de infecção alimentar no Rio Grande do Sul.BESSA, M. C.; FIGUEIREDO, T. P.; VAZ, C. S. L.; HASS, S
2011Pesquisa é peça-chave na melhoria da segurança dos alimentos de ordem avícola.VAZ, C. S. L.; JAENISCH, F. R. F.
2012Proteus mirabilis como contaminante no isolamento de campylobater.POZZA, J. dos S.; RECH, D. V.; VAZ, C. S. L.
2021Pulsed-field gel electrophoresis and antimicrobial resistance profiles of Campylobacter jejuni isolated from Brazilian broiler farms.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; SILVA, V. S.
2021Redução de Salmonella Heidelberg em frangos pelo uso de bacteriófagos.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A.
2011Resistência a antimicrobianos em Campylobacter jejuni isolados de frangos de corte entre 2010 e 2011.POZZA, J. dos S.; WÜRFEL, R. S.; RECH, D. V.; MATTOS, G. L. M.; SANTOS, F. B. de O.; VAZ, C. S. L.
2016Resistência antimicrobiana em salmonella spp. isoladas de aviários de frangos de corte: dados parciais.RECH, D. V.; MACIEL, J. F.; RESHKE, B. R.; ZIECH, R. E.; VARGAS, A. C.; VAZ, C. S. L.; BOTTON, S. A.
2012Reuse of litter in poultry production: a food safety and avian health approach.SILVA, V. S.; RECH, D. V.; TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; ESTEVES, P. A.; JAENISCH, F. R. F.; KLEIN, T. A. P.; VAZ, C. S. L.; CARON, L.; SCHIOCHET, M. F.; PANDOLFI, J. R. C.; COLDEBELLA, A.; MORES, M. A. Z.
2011Sobrevivência de Campylobacter termófilos em amostras de frangos de corte congeladas.RECH, D. V.; ALVES, L.; POZZA, J. dos S.; VAZ, C. S. L.
2012Study of Thermophilic Campylobacter Contamination of a Broiler Batch at Slaughter.ALVES, L.; RECH, D. V.; SILVA, V. S.; POZZA, J. dos S.; VAZ, C. S. L.
2020Survey of campylobacter in foods implicated in foodborne diseases in Southern Brazil.BESSA, M. J.; HAAS, S.; RAMOS, S. C.; ROCHA, R.; RECH, D. V.; REBELATTO, R.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L.
2015Survival of campylobacter coli in chicken samples at refrigeration temperature.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C.
2023Suscetibilidade de vírus causadores de doenças aviárias àdesinfetantes químicos.RECH, D. V.; TREVISOL, I. M.; VAZ, C. S. L.