Navegando por Autor VIANA, A. C.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives.DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F. de; VIANA, A. C.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S.
2018Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives.DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F. de; VIANA, A. C.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S.
1996Resultados financeiros de confinamento de bovinos alimentados com silagens de milho, sorgo e capim.DUARTE, J. O.; MONTEIRO, J. A.; MIRANDA, J. E.; VIANA, A. C.
1988Rotação e sucessão de culturas envolvendo sorgo-soja e milho.VIANA, A. C.; REZENDE, A. M.; CRUZ, J. C.; FREIRE, F. M.; COELHO, A. M.
1980Sistema de consorciação milho/feijão.SILVA, A. F. da; CORREA, L. A.; VIANA, A. C.; MEDEIROS, J. B. de; CRUZ, J. C.
1980Sistemas de produção de milho.CORREA, L. A.; SILVA, A. F. da; VIANA, A. C.; MEDEIROS, J. B. de; RUAS, D. G. G.
2020Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.
2021Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.