Browsing by Author ASSIS, O. B. G. de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 115  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012A comparative evaluation of integrity and colour preservation of sliced apples protected by chitosan and zein edible coatings.ASSIS, O. B. G. de; SCRAMIN, J. A.; CORREA, T. A.; BRITTO, D. de; FORATO, L. A.
2012Acceptance and purchase intent of apples coated with edible coatings of zein in different formulation.JESUS, J. A. de; BIANCO, C. I.; ASSIS, O. B. G. de; BRITTO, D.; SPOTO, M. H. F.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.
2014Adição de quitosana em filmes a base de goma de cajueiro: efeito sobre as características de molhabilidade em microscópicas.ASSIS, O. B. G. de; MARTINS, C. S. MORGADO, D. L.
2009An evaluation of fibrous structure and physical characteristics of cutia nut (Couepia edulis Prance) shell.ASSIS, O. B. G. de; PESSOA, J. D. C.
2016Analysis of thermal and aqueous suspension stabilities of chitosan based nanoencapsulated vitamins.BRITTO, D. de; PINOLA, F. G.; MATTOSO, L. H. C.; ASSIS, O. B. G. de
2010Analysis of zein: propolis based films by AFM and DMACORRÊA, T. R. A.; SCRAMIN, J. A.; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.; R. Bernardes Filho
2010Análise colorimétrica de goiabas cortadas revestidas com filmes a base da goma do cajueiro.GASTALDI, T. A.; RIZZO, J. S.; BRITTO, D. de; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.
2010Análise da atividade antimicrobiana de filmes e géis de quitosana e N, N, N TRIMETILQUITOSANAGOY, R. C.; ASSIS, O. B. G. de
2009Análise de goiabas revestidas com fibras a base de goma do cajueiro pela imagem por ressonância magnética.GASTALDI, T. A.; RIZZO, J. S.; BRITTO, D.; FONTANA, K. H.; BERNARDES FILHO, R.; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.
2011Análise de hidrofobicidade dos filmes de Kafirina e Zeína pela técnica de Ângulo de Contato.SCRAMIN, J. A.; RODRIGUES, J. A. S.; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.
2009Análise de peras revestidas com filmes a base de zeínas por RMN de 13C em alta resolução.VIEIRA, C. E. M.; SCRAMIN, J. A.; ASSIS, O. B. G. de; BERNARDES FILHO, R.; IMASATO, H.; FORATO, L. A.
2010Análise goiabas revestidas com filmes a base da goma do cajueiro.RIZZO, J. de S.; GASTALDI, T. A.; BRITTO, D. de; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.
2014Análise microscópica de blenda de quitosana-extrato etanólico de casca de pequi.BREDA, C. A.; MORGADO, D. L.; DUARTE, M. C. T.; ASSIS, O. B. G. de
2017Análise por AFM da ação do estratos de própolis verde sobre as morfologias de bactérias Staphylococcos aureus e Escherichia coli.CAMPOS, J. V.; ASSIS, O. B. G. de; BERNARDES FILHO, R.
2017Análises térmica e mecânica de filmes de quitosana com adições de extrato etanólico de pequi.BREDA, C. A.; DUARTE, M. C. T.; ASSIS, O. B. G. de
2010Antimicrobial analysis of gels and films from chitosan and N,N,N-trimethyl chitosan.GOY, R. C.; BRITTO, D. de; ASSIS, O. B. G. de
2010Antimicrobial water-soluble chitosan based films for coating and packaging applications.GOY, R. C.; MORAIS, S. T. B.; BRITTO, D.; ASSIS, O. B. G. de
2011Aplicação de filmes comestíveis de zeínas na conservação de nutrientes em peras.SOLIGON, A. C.; BECARO, A. A.; PUTI, F. C.; SCRAMIN, J. A.; FERREIRA, M. D.; ASSIS, O. B. G. de
2017Atividade inibitória da quitosana e de seu derivado quaternizado TMQ sobre o crescimento do fungo Penicillium expansum.MENDES, L. D.; BRESOLIN, J. D.; ASSIS, O. B. G. de; BRITTO, D.
2009Avaliação da aderência bacteriana sobre filmes enzimáticos protelíticos para aplicação em biossensores.MORAIS, L. C.; MATTOS, T. D.; ASSIS, O. B. G. de; BERNARDES FILHO, R.