Browsing by Author CASTRICINI, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Amadurecimento de Banana `BRS Platina´ em atmosfera modificada.CASTRICINI, A.; MARTINS, R. N.; RODRIGUES, M. G. V.; COELHO, E. F.
2013Análise sensorial de genótipos de banana = Sensory evaluation of banana genotypes.CASTRICINI, A.; SANTOS, L. O.; DELIZA, R.; RODIGUES, M. G. V.; COELHO, E. F.
2010Armazenamento de sementes salvas de milho.PARRELLA, N, L. D.; CASTRICINI, A.; DURAES, N. N. L.; PARRELLA, R. A. da C.
2016Avaliação da qualidade pós-colheita de bananas no ponto de colheita submetidas à laminas de irrigação.ARAÚJO, F. D.; SOUZA, J. T. A.; CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.
2016Avaliação física das cultivares de banana prata-anã e brs platina sob diferentes lâminas de irrigação.FONSECA, M. P.; CASTRICINI, A.; SOUZA, J. T. A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.
2019Bananas apresentadas em dedos e buquês: qualidade e preferência do consumidor.CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; MARTINELI, M.; DELIZA, R.; RODRIGUES, M. G. V.
2011Characterization of banana cultivar 'PA 42-44' fruits under regulated irrigation deficit in the North of Minas, Brazil.CASTRICINI, A.; COELHO, E. F.; COUTINH0, R. C.; LONDEM L. N.
2018Coloração e aceitação sensorial de mamão ?tainung 01? em função de épocas de produção e manejo de irrigaçãoMARTINELI, M.; SILVA, J. F. da; CARVALHO, A. I. S.; MARANHÃO, C. M. de A.; CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.
2018Fisiologia do amadurecimento de mamão produzido por secamento parcial do sistema radicularCASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.; MARTINELI, M.; RODRIGUES, M. G. V.
2012Manutenção da qualidade pós-colheita das pequenas frutas.GONÇALVES, E. D.; PIMENTEL, R. M. de A.; LIMA, L. C. de O.; CASTRICINI, A.; ZAMBON, C. R.; ANTUNES, L. E. C.; TREVISAN, R.
2016Qualidade de banana 'BRS Platina' e 'Prata-anã' produzidas sob diferentes lâminas de irrigação.SOUZA, J. T. A.; CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.; ARAÚJO, F. D.
2016Qualidade de banana ?brs princesa? e ?grande naine? produzidas sob secamento parcial do sistema radicular.SOUZA, J. T. A.; CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.; ARAÚJO, F. D.
2015Qualidade de Banana ?Grand Naine? produzida sob secamento parcial do sistema radicular.SILVA, I. P. da; COELHO, E. F.; OLIVEIRA, P. M. de; SOUZA, J. T. A.; CASTRICINI, A.
2015Qualidade de banana `BRS Princesa´ produzida sob secamento parcial do sistema radicular.SOUZA, J. T. A.; DIAS, W. P. A.; CASTRICINI, A.; COELHO, E. F.; OLIVEIRA, P. M. de
2012Qualidade de bananas de diferentes genótipos produzidas no Semi-Árido Mineiro.CASTRICINI, A.; COELHO, E. F.; OLIVEIRA, P. M. de; RODRIGUES, M. G. V.; SANTOS, M. G. dos
2018Qualidade de mamão ?tainung 01? produzido por secamento parcial do sistema radicularCASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.; MARTINELI, M.; RODRIGUES, M. G. V.
2016Qualidade pós-colheita de bananas no estágio 6 de maturação submetidas à lâminas de irrigação.ARAÚJO, F. D.; SOUZA, J. T. A.; CASTRICINI, A.; OLIVEIRA, P. M. de; COELHO, E. F.
2015Qualidade pós-colheita de genótipos de banana.CASTRICINI, A.; SANTOS, L, O.; RODRIGUES, M. G. V.; COELHO, E. F.
2012Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.CASTRICINI, A.; CONEGLIAN, R. C. C.; DELIZA, R.