Navegando por Autor CIRILLO, M. A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 12 de 12
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Aplicações de técnicas de análise multivariada na avaliação da qualidade química e sensorial de café.CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; ROSA, S. D. V. F. da
2013Association between responses obtained using adaptability and stability methods in alfalfa.NASCIMENTO, M.; NASCIMENTO, A. C. C.; CIRILLO, M. A.; FERREIRA, A.; PETERNELLI, L. A.; FERREIRA, R. de P.
2019Bayesian sequential procedure to estimate the viability of seeds Coffea arabica L. in tetrazolium test.BRIGHENTI, C. R. G.; CIRILLO, M. A.; COSTA, A. L. A.; ROSA, S. D. V. F. da; GUIMARÃES, R. M.
2020Correlation between historical data of the germination test and of the tetrazolium test in coffee seeds by GAMLSS.FANTAZZINI, T. B.; ROSA, S. D. V. F. da; CARVALHO, G. R.; LISKA, G. R.; CARVALHO, M. L. M. de; COELHO, S. V. B.; CIRILLO, M. A.; RIBEIRO, F. A. S.
2014Desication sensitivity from different coffee seed phenological stages.SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; VON PINHO, E. V. de R.; CIRILLO, M. A.; CLEMENTE, A. da C. S.
2014Desiccation sensitivity from different coffee seed phenological stages.SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; PINHO, E. V. de R. V.; CIRILLO, M. A.; CLEMENTE, A. da C. S.
2011Extraction of oil from pequi fruit (Caryocar Brasiliense, Camb.) using several solvents and their mixtures.AQUINO, L. P.; BORGES, S. V.; QUEIROZ, F.; ANTONIASSI, R.; CIRILLO, M. A.
2013Imagens digitais do teste de tetrazólio para avaliar a qualidade de grãos de café.ROSA, S. D. V. F. da; FREITAS, M. N. de; SAÚDE, A.; PEREIRA, C. C.; CIRILLO, M. A.
2016Interaction of genotype, environment and processing in the chemical composition expression and sensorial quality of Arabica coffee.RIBEIRO, D. E.; BOREM, F. M.; CIRILLO, M. A.; PRADO, M. V. B.; FERRAZ, V. P.; ALVES, H. M. R.; TAVEIRA, J. H. da S.
2015Operações pós-colheita e qualidade físico-química e sensorial de cafés.CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; PEREIRA, C. C.; ROSA, S. D. V. F. da
2024Simulation of robust adaptive regression multi-level models for quality analysis of special coffees in cold storageMANOEL, I. dos S.; RESENDE, M.; SOUSA, P. H. A.; ROSA, S. D. V. F. da; CIRILLO, M. A.
2017Simultaneous optimization of coffee quality variables during storage.ABREU, G. F. de; ROSA, S. D. V. F. da; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CLEMENTE, A. C. S.; BORÉM, F. M.