Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author FREITAS, S. T. de
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 78
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
24-Epibrassinolide mechanisms regulating blossom-end rot development in tomato fruit.
RIBOLDI, L. B.
;
GAZIOLA, S. A.
;
AZEVEDO, R. A.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASTRO, P. R. de C. e
2025
Additives for sustainable fruit packaging: a systematic review.
PARENTE, A. G.
;
SOUZA, A. C. de
;
FERREIRA, F. S.
;
SILVA, H. S. G. e
;
FREITAS, S. T. de
;
MAIA, G. L. de A.
;
NERI, D. F. de M.
2018
Aplicação de vapor de etanol para a destanização de frutos de caqui Rama Forte produzidos no Vale do São Francisco.
PASSOS, T. O.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
MOURA, N. R.
;
ALBUQUERQUE, J. G. de
;
VARJÃO, L. L.
;
LOPES, P. R. C.
;
FREITAS, S. T. de
2014
Avaliação de frutos de clones de aceroleira para consumo in natura.
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
;
DEON, M. D. I.
;
CASTRO, J. M. da C. e
2014
Avaliação de parâmetros genéticos em progênies F3 de melancia e seleção para intensidade da cor da polpa.
SOUZA, F. de F.
;
DIAS, R. de C. S.
;
FREITAS, S. T. de
;
FIGUEIRÊDO NETO, A.
;
BRITO, E. T. S.
;
SANTOS, D. E. P. S.
2019
Avaliação do desempenho de espectrômetros NIR portáteis para a determinação não destrutiva da qualidade de manga Palmer.
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, B. O. S. da
;
GUIMARÃES, I. T.
;
FREITAS, S. T. de
2024
Avaliação do teor de água de sementes florestais nativas com tecnologias de espectrometria e machine learning.
FERREIRA, M. A. R.
;
GOMES, R. A.
;
SILVA, J. de J.
;
FREITAS, S. T. de
;
DANTAS, B. F.
2019
Avaliação e recomendação de espectrômetros NIR portáteis para o monitoramento da qualidade e definição do estádio de maturação ideal para a colheita de mangas produzidas no Vale do São Francisco.
SILVA, B. O. S. da
;
GUIMARÃES, I. T.
;
SILVA NETA, M. L. da
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
2019
Avaliação nutricional de polpa de mangas Keitt com e sem a desordem fisiológica corte negro.
FREITAS, S. T. de
;
ANDRADE, M. E. A. de
2013
Calcium partitioning and allocation and blossom-end rot development in tomato plants in response to whole-plant and fruit-specific abscisic acid treatments.
FREITAS, S. T. de
;
McELRONE, A. J.
;
SHACKEL, K. A.
;
MITCHAM, E. J.
2023
Caracterização de acessos de aceroleira (Malpighia emarginata Sessé & Moc. ex DC.) do Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido.
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASTRO, J. M. da C. e
;
DEON, M. D. I.
;
NASCIMENTO, T. L. do
;
SILVA, R. de S.
2015
Central composite rotatable design approach to optimize Italia raisin drying conditions.
RYBKA, A. C. P.
;
FREITAS, S. T. de
;
FIGUEIRETO NETO, A.
;
BIASOTO, A. C. T.
2016
Characteristics of Sauvignon Blanc residue flour from two tropical locations in Brazil.
GUIMARÃES, S. M.
;
CALDEIRA, V. F.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
2015
Comparison between FT-NIR and Micro-NIR in the evaluation of Acerola fruit quality, using PLS and SVM regression algorithms.
MALEGORI, C.
;
MARQUESM E.
;
AVELAR, M. F. P.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
PASQUINI, C.
;
CASIRAGHI, E.
2019
Crescimento de cajueiro comum sob diferentes substratos e níveis salinos.
SOARES FILHO, A. de A.
;
PESSÔA, U. C. M.
;
MUDO, L. E. D.
;
NOBRE, R. G.
;
FREITAS, S. T. de
2015
Degrane de bagas e escurecimento da ráquis em uva de mesa Sweet Globe sob fertilizações foliares e biorreguladores em pré-colheita.
FERREIRA, M. A. R.
;
NASSUR, R. de C. M. R
;
HAUSEM, L. J. O. de von
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2014
Description of sensory profile of tropical wines of guard issued in the Valley of São Francisco, Northeast Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BRAGARD, L. F. dos S.
;
OLIVEIRA, J. B. de
;
OLIVEIRA, W. P. de
;
CARVALHO, E. S. S. de
;
FREITAS, S. T. de
;
PEREIRA, G. E.
2019
Determinação rápida de parâmetros físico-químicos em vinho tinto utilizando espectrômetro VIS/NIR portátil.
BARRETO, N. S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
CARVALHO, E. S. S. de
;
FREITAS, S. T. de
;
BIASOTO, A. C. T.
2015
Determination of sensory descriptors in tropical red wine using visible/near infrared (Vis/NIR) spectroscopy.
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R
;
OLIVEIRAM W, P. de
;
MEDEIROS, E. P. de
2019
Development of an artificial fruit prototype for monitoring mango skin and flesh temperatures during storage and transportation.
VASCONCELOS, O. C. de M.
;
FERREIRA, G. J. B. de C.
;
SILVA, J. de C.
;
MEDEROS, B. J. T.
;
FREITAS, S. T. de