Navegando por Autor GIMÉNEZ, A.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Desenvolvimento de leite achocolatado com probiótico utilizando metodologia baseada no consumidor. | OLIVEIRA, D. C. R.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; ARES. G.; DELIZA, R.; GIMÉNEZ, A. |
2017 | Development of a probiotic chocolate flavoured beverage using consumer-based methodologies. | OLIVEIRA, D.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; GIMÉNEZ, A.; ROSENTHAL, A.; ARES, G.; DELIZA, R. |
2016 | Difference thresholds for added sugar in chocolate-flavoured milk: recommendations for gradual sugar reduction. | OLIVEIRA, D.; REIS, F.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G. |
2013 | How do foods affect wellbeing? Insights from a qualitative consumer study. | ARES, G.; SALDAMANDO, L. de; GIMÉNEZ, A.; DELIZA, R. |
2016 | Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk. | OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G. |