Navegando por Autor GONÇALVES, A. C. A.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Aceitabilidade sensorial de biscoito tipo cookie elaborado a partir da farinha de sorgo. | GONÇALVES, A. C. A.; QUEIROZ, V. A. V.; TARDIN, F. D.; SOUZA, G. K. de |
2004 | Análise exploratória dos percentis 75 da precipitação pluviométrica anual para o Estado do Piauí. | MOUSINHO, F. E. P.; ANDRADE JUNIOR, A. S. de; GONÇALVES, A. C. A.; FRIZZONE, J. A. |
2016 | Elaboração de pães formulados com sorgo. | MACEDO, M. C. C.; LESSA, V. L.; CASSIMIRO, D. M. J.; QUEIROZ, V. A. V.; GONÇALVES, A. C. A.; PIRES, C. V. |
2019 | Physicochemical and sensorial characteristics of beef burgers with added tannin and tannin-free whole sorghum flours as isolated soy protein replacer. | PRADO, M. E. A. do; QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; NEVES, E. O.; RONCHETI, E. F. S.; GONÇALVES, A. C. A.; MENEZES, C. B. de; OLIVEIRA, F. C. E. de |
2006 | Variabilidade espacial dos percentis 75 da precipitação pluvial anual para o Estado do Piauí. | MOUSINHO, F. E. P.; ANDRADE JÚNIOR, A. S. de; GONÇALVES, A. C. A.; FRIZZONE, J. A. |