Browsing by Author LIMA, L. K. F. de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Anatomy and morphology of the gastrointestinal tract of three fish species with different feeding habits from Lajeado Reservoir, Tocantins river.RODRIGUES, A. P. O.; SANTOS, V. R. V. dos; LIMA, L. K. F. de; MORO, G. V.
2012Atributos de cor em filés de peixes capturados no reservatório da Usina Hidrelétrica do Lageado, estado do Tocantins.LIMA, L. K. F. de; CHICRALA, P. C. M. S.; MORO, G. V.; RODRIGUES, A. P. O.; BARROSO, R. M.; NEUBERGER, A. L.
2018Avaliação da qualidade da carne de frangos de corte alimentados com produto homeopático.MONTEIRO, H. C.; LIMA, L. K. F. de; PARENTE, I. P.; PEREIRA, M. das M.; LIMA, S. S. S. de
2015Avaliação dos parâmetros de qualidade de carne em pirarucus submetidos à termonarcose e à concussão cerebral.SOUSA, I. J. A. de; KIRSCHNIK, P. G.; LIMA, L. K. F. de; CHICRALA, P. C. M. S.
2012Boas práticas de fabricação como estratégia para impedir a contaminação de peixes frescos eviscerados por Salmonella.LIMA, L. K. F. de; CHICRALA, P. C. M. S.
2018Changing the production chain of Amazonian pirarucu.LIMA, A. F.; RODRIGUES, A. P. O.; VARELA, E. S.; LIMA, L. K. F. de; TORATI, L. S.; MACIEL, P. O.
2018Compostagem segura na utilização de resíduos de pescado com maravalha de pinus e casca de arroz.SILVA, F. X. da; LIMA, L. K. F. de; BESSA, M. de L.; SENA, A. L. G.; SAKAMOTO, S. S.
2016Concentração de efluente agroindustrial para a produção de massa celular bacteriana.PONSANO, E. H. G.; LIMA, L. K. F. de; GRASSI, T. L. M.
2016Desenvolvimento e avaliação de linguiça de pescado elaborada com a carne de pirarucu.SOUSA, I. J. A. de; KIRSCHNIK, P. G.; LIMA, L. K. F. de
2017Evaluation of the effectiveness of ozone as a sanitizer for fish experimentally contaminated with Salmonella sp.LUIZ, D. de B.; SILVA, C. D. F. e; CAMPELO, S. R.; SANTOS, V. R. V. dos; LIMA, L. K. F. de; CHICRALA, P. C. M. S.; IWASHITA, M. K. P.
2011From a pollutant byproduct to a feed ingredient.PONSANO, E. H. G.; LIMA, L. K. F. de; TORRES, A. P. C.
2018Indústria, inovação e infraestrutura: contribuições da Embrapa.KROLOW, A. C. R.; NALERIO, E. S.; SAMARY, F. T.; LIMA, L. K. F. de
2016Qualidade dos resíduos sólidos do processamento de dourado (Coryphaena hippurus).TORREZAN, R.; OLIVEIRA, A. H.; FURTADO, A. A. L.; FREITAS, S. C. de; LIMA, L. K. F. de; LUIZ, D. de B.
2016Qualidade dos resíduos sólidos do processamento de salmão (Salmo salar l).TORREZAN, R.; BRIGIDA, A. I. S.; OLIVEIRA, A. H.; FREITAS, S. C. de; LIMA, L. K. F. de; LUIZ, D. de B.
2012Recuperação de biomassa bacteriana produzida no tratamento de efluente industrial.LIMA, L. K. F. de; PONSANO, E. H. G.; PINTO, M. F.
2013Relationship between the price of fish and its quality attributes: a study within a community at the University of São Paulo, Brazil.MACIEL, E. da S.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; VASCONCELOS, J. S.; SONATI, J. G.; GALVÃO, J. A.; LIMA, L. K. F. de; OETTERER, M.
2018Rendimento e composição centesimal do tambaqui (Colossoma macropomum) por diferentes cortes e categorias de peso.LIMA, L. K. F. de; NOLETO, S. dos S.; SANTOS, V. R. V. dos; LUIZ, D. de B.; KIRSCHNIK, P. G.
2015Surgery in adult pirarucu Arapaima gigas for insertion of telemetry tag.LIMA, L. K. F. de; LIMA, A. F.; MACIEL, P. O.
2015Total use of water in tilapia (Oreochromis niloticus) processing plant.LIMA, L. K. F. de; LUIZ, D. de B.; CHICRALA, P. C. M. S.; SANTOS, V. R. V. dos; BORGHESI, R.; MURAKAMI, K. T. T.; PONSANO, E. H. G.