Navegando por Autor OETTERER, M.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Antioxidant defenses and hematological changes in pacu (Piaractus mesopotamicus ) in response to different lipid sources.CARRA, M. L.; SAMPAIO, F. G.; GONÇALVES, V. T.; DAL'BÓ, G. A.; LOSEKANN, M. E.; BORGHESI, R.; SUCASSAS, L. F.; OETTERER, M.
2019Avaliação do consumo de pescado durante campanha de incentivo em comunidade universitária.MACIEL, E. da S.; KATO, H. C. de A.; SONATI, J. G.; GALVÃO, J. A.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; OETTERER, M.
2015Consumo de pescado e nível de atividade física em grupo de adolescentes do ensino médio.MACIEL, E. da S.; KATO, H. C. de A.; SONATI, J. G.; QUARESMA, F. R. P.; ZICA, M. M.; ADAMI, F.; OETTERER, M.
2012Enriquecimento de tilápias alimentadas com fontes de ácidos graxos poliinsaturados da série N-3.BORGHESI, R.; SUCASAS, L. F. de A.; DAIRIKI, J. K.; CABRAL, I. R.; SHIRAHIGUE, L. D.; MACIEL, E. da S.; CYRINO, J. E. P.; OETTERER, M.
2013Haematological responses of pacu Piaractus mesopotamicus fed diets with co-dried acid fish silage.SANTANA, F. da S.; CARRA, M. L.; DAL'BÓ, G. A.; SAMPAIO, F. G.; LOSEKANN, M. E.; BORGHESI, R.; ARRUDA, L. F. de; OETTERER, M.
2013Hematological changes in pacu (Piaractus mesopotamicus) in response to different levels of fish silage as fish feed.GONÇALVES, V. T.; SAMPAIO, F. G.; LOSEKANN, M. E.; HISANO, H.; ARRUDA, L. F.; BORGHESI, R.; OETTERER, M.; DAL'BÓ, G. A.
2017Production, storage, and destination of seafood industry waste in five states of Brazil.MARTINS, W. S.; SUCASAS, L. F. A.; BORGHESI, R.; OETTERER, M.
2013Relationship between the price of fish and its quality attributes: a study within a community at the University of São Paulo, Brazil.MACIEL, E. da S.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; VASCONCELOS, J. S.; SONATI, J. G.; GALVÃO, J. A.; LIMA, L. K. F. de; OETTERER, M.