Showing results 1 to 20 of 404
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | 2,4-Dichlorophenoxyacetic acid as an alternative auxin for rooting of vine rootstock cuttings. | TOFANELLI, M. B. D. ; FREITAS, P. L. ; PEREIRA, G. E.  |
2018 | A qualidade e a tipicidade dos vinhos finos tranquilos e espumantes brasileiros. | GUERRA, C. C. ; PEREIRA, G. E.  |
2020 | A short training as an enhancer of sensory ability: the case of red wine consumers. | VERÍSSIMO, C. M. ; MORAIS, S. de M. ; LIMA, L. L. de A. ; PEREIRA, G. E. ; MACIEL, M. I. S.  |
2018 | A viticultura e a agroindústria de suco de uvas americanas em um mercado em crescimento. | RITSCHEL, P. S. ; MAIA, J. D. G. ; PROTAS, J. F. da S. ; GUERRA, C. C. ; PEREIRA, G. E. ; LIMA, M. dos S.  |
2011 | Aceitação de sucos elaborados a partir de uvas de diferentes variedades produzidas no Nordeste do Brasil. | NASCIMENTO, R. L. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; SILVA, G. G. ; OLIVEIRA, J. B. ; OLIVEIRA, V. S. ; BIASOTO, A. C. T. ; PEREIRA, G. E.  |
2011 | Aceitação de sucos elaborados a partir de uvas de diferentes variedades produzidas no Nordeste do Brasil. | NASCIMENTO, R. L. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; SILVA, G. G. ; OLIVEIRA, J. B. ; OLIVEIRA, V. S. ; BIASOTO, A. C. T. ; PEREIRA, G. E.  |
2009 | Acompanhamento da população leveduriana em vinhos tropicais utilizando microscópio automático fluorecente. | TRICHES, W. dos S. ; DINIZ, B. C. R. ; OLIVEIRA, V. de S. ; MARTINS, A. M. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; ALVES, L. A. ; PEREIRA, G. E.  |
2009 | Acompanhamento da população leveduriana em vinhos tropicais utilizando microscópio automático fluorecente. | TRICHES, W. dos S. ; DINIZ, B. C. R. ; OLIVEIRA, V. de S. ; MARTINS, A. M. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; ALVES, L. A. ; PEREIRA, G. E.  |
2016 | Addition of nitrogen and potassium via fertigation on the quality of 'Syrah' wines produced on the São Francisco valley, Brazil. | VITORINO, W. R. da S. ; NASCIMENTO, A. M. S. ; SANTOS, S. F. ; JOYCE, F. ; RESENDE, N. R. de C. M. ; PEREIRA, G. E. ; MARQUES, A. T. B.  |
2016 | Addition of nitrogen and potassium via fertigation on the quality of Syrah wines produced on the São Francisco Valley, Brazil. | VITORINO, W. R. da S. ; NASCIMENTO, A. M. S. ; SANTOS, S. F. ; FAGUNDES, J. ; NASSUR, R. de C. M. R. ; PEREIRA, G. E. ; SILVA, D. J. ; BIASOTO, A. C. T.  |
2016 | Addition of nitrogen and potassium via fertigation on the quality of Syrah wines produced on the São Francisco Valley, Brazil. | VITORINO, W. R. da S. ; NASCIMENTO, A. M. S. ; SANTOS, S. F. ; FAGUNDES, J. ; NASSUR, R. de C. M. R. ; PEREIRA, G. E. ; SILVA, D. J. ; BIASOTO, A. C. T.  |
2014 | Adubação orgânica e fertirrigação potássica em videira Syrah: características de qualidade das uvas e do mosto. | LIMA, P. C. P. ; SANTOS, L. M. ; SILVA, A. O. da ; BIASOTO, A. C. T. ; PEREIRA, G. E. ; BASSOI, L. H. ; SILVA, D. J.  |
2016 | Analysis of the physicochemical characteristics of juices produced from grapes harvested at different maturity stages. | SANTOS, S. ; SILVA, G. ; PRUDÊNCIO, M. ; FAGUNDES, J. ; NASCIMENTO, A. ; LINHARES, M. ; OLIVEIRA, A. ; LIMA, M. ; PEREIRA, G. E.  |
2010 | Análise da presença de linhagens selecionadas de Saccharomyces cerevisiae pelo polimorfismo dos fragmentos de restrição do DNA mitocondrial, ao final da fermentação alcoólica e malolática, nos vinhos produzidos na região do Vale do São Francisco. | PONZZES, C. M. P. B. S. ; MÉLO, D. L. F. M. ; SANTANA, C. A. ; JUNIOR, A. M. B. ; MENDONÇA, M. O. C. ; TRINDADE, R. C. ; PEREIRA, G. E. ; ROSA, C. A.  |
2008 | Análises físico-químicas de vinhos experimentais elaborados no Vale do Submédio São Francisco. | ESPINDOLA, M. C. B. ; COELHO, S. C. S. de S. ; SANTOS, D. F. dos ; DOURADO, K. C. ; ALVES, E. F. ; LIMA, R. B. ; ALVES, L. A. ; ANDRADE, L. L. de ; LIMA, M. V. D. de O. ; ALTHOFF, T. D. ; PEREIRA, G. E.  |
2008 | Análises físico-químicas de vinhos experimentais elaborados no Vale do Submédio São Francisco. | ESPINDOLA, M. C. B. ; COÊLHO, S. C. S. de S. ; SANTOS, D. F. dos ; DOURADO, K. C. ; ALVES, E. F. ; LIMA, R. B. ; ALVES, L. A. ; LIMA, L. L. de A. ; LIMA, M. V. D. de O. ; ALTHOFF, T. D. ; PEREIRA, G. E.  |
2013 | Anthocyanic composition of Brazilian red wines and use of HPLC-UV-Vis associated to chemometrics to distinguish wines from different regions. | ANDRADE, R. H. S. de ; NASCIMENTO. L. S. ; PEREIRA, G. E. ; HALLWASS ; PAIM, A. P. S.  |
2015 | Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions. | PADILHA, C. V. S. ; BIASOTO, A. C. T. ; CORREA, L. C. ; LIMA, M. S. ; BORDIGNON-LUIZ, M. T. ; PEREIRA, G. E.  |
2015 | Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions. | PADILHA, C. V. S. ; BIASOTO, A. C. T. ; CORREA, L. C. ; LIMA, M. S. ; BORDIGNON-LUIZ, M. T. ; PEREIRA, G. E.  |
2016 | Antioxidant capacity, color and total polyphenols in Nazareno and Giallo Muscat white wines produced in the São Francisco Valley, Brazil. | SOUZA, J. F. de ; NASCIMENTO, A. M. de S. ; COSTA, A. O. ; SANTOS, S. de F. ; DUTRA, M. da C. P. ; PEREIRA, G. E.  |