Navegando por Autor SCHEUER, P. M.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Amostras de trigo com brusone: reologia em Mixolab e análise de imagem de pães. | TORRES, G. A. M.; MIRANDA, M. Z. de; COELHO, M. A. de O.; CONSOLI, L.; TATSCH, P. O.; SCHEUER, P. M. |
2017 | Evaluation of whole-wheat flour blends with fat replacer. | SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; LIMBERGER-BAYER, V. M.; TATSCH, P. O.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de |
2015 | Influence of whole wheat flour and fat replacer levels on the specific volume of the loaves. | SCHEUER, P. M.; MIRANDA, M. Z. de; DE FRANCISCO, A. |
2016 | Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. | SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de |
2016 | Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. | SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. |
2019 | Treinamento para perfil de textura sensorial em pães. | BAYER, V. M. L.; SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; MIRANDA, M. Z. de; DE FRANCISCO, A. |