Navegando por Autor SCHOENINGER, V.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Adaptability of brazilian beans cultivars to industrial canning. | SCHOENINGER, V.; COELHO, S. R. M.; BASSINELLO, P. Z.; PRADO, N. V. do; SOARES, T. Z. B.; SIQUEIRA, V. C. |
2014 | Efeito da temperatura e umidade de armazenamento sobre o tempo de cocção de feijão carioca. | BASSINELLO, P. Z.; KOAKUZU, S. N.; SCHOENINGER, V.; CHRIST, D.; COELHO, S. R. M.; PEREIRA, H. S. |
2017 | Efeitos do processo industrial no potencial antioxidante de quatro cultivares brasileiras de feijão carioca. | SCHOENINGER, V.; SILVA, L. B.; COELHO, S. R. M.; BASSINELLO, P. Z.; BISCHOFF, T. Z. |
2017 | Industrial processing of canned beans. | SCHOENINGER, V.; COELHO, S. R. M; BASSINELLO, P. Z. |
2018 | Industrialização e qualidade de feijões enlatados. | SCHOENINGER, V.; BASSINELLO, P. Z.; COELHO, S. R. M.; SILVA, L. B. |
2017 | Potential of black and carioca beans to the canning and effects on their technological quality. | SCHOENINGER, V.; COELHO, S. R. M.; SILOCHI, R. M. H. Q.; BASSINELLO, P. Z.; BISCHOFF, T. Z.; PRADO, N. V. do |
2019 | Proximal composition and colour of maize grains after intermittent and continuous drying. | MABASSO, G. A.; SIQUEIRA, V. C.; QUEQUETO, W. D.; SCHOENINGER, V.; SIMEONE, M. L. F.; FROES, A. L. |
2023 | The effect of intermittent drying with variable resting times on quality parameters of corn obtained after storage. | MABASSO, G. A.; SIQUEIRA, V. C.; RESENDE, O.; QUEQUETO, W. D.; SCHOENINGER, V.; SIMEONE, M. L. F.; MARTINS, E. A. S.; CRIPPA, D. S. |