Browsing by Author SILVA, F. T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Adoção tecnológica e gestão cooperativista: um estudo de caso na agricultura familiar.CRIBB, A. Y.; CRIBB, S. L. de S. P.; FREIRE JUNIOR, M.; SILVA, F. T.
2011Amylases production by rhizospheric fungi associated with opuntia ficus-indica mill.COSTA, F. E. C.; PEREIRA, P. P.; PEREIRA, S. G.; SILVA, F. T.; TEIXEIRA-LOYOLA, A. B. A.; SARAIVA, G. K. V.; MELO, I. S. de
2010Boas práticas de fabricação em laticínios: principais não conformidades.SILVA, F. T.; FARIAS, A. X. de; NASCIMENTO NETO, F. dos; MACHADO, R. L. P.
2010Caracterização físico-química de cajá-manga (Spondias dulcis) em dois estádios de maturação.MECENAS, A. S.; MATTA, V. M. da; SILVA, F. T.; PONTES, S. M.; GOMES, F. dos S.
2013Condições higiênico-sanitárias de desembarque pesqueiro em cinco municípios do estado do Rio de Janeiro.CALIXTO, F. A. A.; MACHADO, R. L. P.; INGLETTO, R. R. M. M.; SILVA, F. T.; LARA, J. A. F. de; RIBEIRO, D. dos S.; PACKNESS, M. da P.
2014Popularization actions of food science and technology in south and metropolitan regions of Rio de Janeiro state.TORREZAN, R.; ROCHA, J. E. D.; BARRETO, M. V. de S.; OLIVEIRA, J. A.; ALBIERI, R. C.; SILVA, F. T.
2010Potência, perfil sensorial e aceitação de um sal hipossódico formulado com cloreto de potássio.ROCHA, I. F. O.; SILVA, F. T.; SAMPAIO, K. L.; DA SILVA, M. A. A. P.
2017Propriedades térmicas e de barreira de filmes nanocompósitos à base de gelatina.PEREIRA, P. F. de M.; SILVA, F. T.; CALADO, V. M. de A.; TONON, R. V.
2011Resultados do plano de ação de comunicação.PEREIRA, S.; SILVA, F. T.; MENDES, L. L.
2010Sensory evaluation of mineral salts for reducing sodium in food products.FREITAS, D. G. C.; SILVA, F. T.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A.
2010Teste de similaridade na avaliação sensorial de sal hipossódico.ROCHA, I. F. de O.; SILVA, F. T.; SAMPAIO, K. de L.; SILVA, M. A. A P. da