Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Changes in reserve mobilization caused by salinity could interfere in the initial growth of Jatropha curcas. | LIRA, E.; SOUZA, J.; GALDINO, L.; MACÊDO, C.; SILVA, A.; MELO, Y.; SANTOS, I.; ARRIEL, N. H. C.; MENESES, C.; MAIA, J. |
2016 | Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil. | NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil. | NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Effects of different winemaking processes on enological characteristics of tropical wines in Brazil. | PEREIRA, G. E.; COSTA, A.; SOUZA, J.; LINHARES, M.; SANTOS, S.; PRUDÊNCIO, M.; NASCIMENTO, A. |
2016 | Enological potential of "Chardonnay" (Vitis vinifera L.) in tropical climate in the Northeastern of Brazil. | NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; LINHARES, M.; DUTRA, M.; PEREIRA, G. E. |
2012 | Flint corn grain processing and increasing levels of citrus pulp in finishing diets for Nellore bulls. | GOUVEA, V. N.; CHAGAS, L. J.; SOUZA, J.; BATISTEL, F.; SITTA, C.; CAMPANILI, P. R. B.; GALVANI, D. B.; SANTOS, F. A. P. |
2013 | In vitro effect of Acanthospermum australe (Asteraceae) extracts on Acanthamoeba polyphaga trophozoites. | CASTRO, L. C.; SAUTER, I. P.; ETHUR, E. M.; KAUFFMANN, C.; DALL'AGNOL, R.; SOUZA, J.; CIBULSKI, S. P.; MUNIZ, A. W.; WEIDLICH, L.; LOHMANN, P. M.; ROEHE, P. M.; GERMANI, J. C.; ROTT, M. B.; VAND DER SAND, S. T. |
2012 | Increasing doses of trans-10, cis-12 conjugated linoleic acid (CLA) and changes in milk fat content and secretion of dairy ewes. | BALDIN, M.; DRESCHM R.; ALESSIO, D. R. M.; SOUZA, J.; GAMA, M. A. S. da; SOARES, M. P.; OLIVEIRA, D. E. |
2017 | Influence of the storage condition on physicochemical characteristics of red wines from São Francisco Valley, Brazil. | SOUZA, J.; NASCIMENTO, A.; ARAÚJO, A.; LIMA, M.; PEREIRA, G. E. |
2012 | Milk fatty acids composition of dairy ewes fed increasing levels of an unprotectd CLA (UnCLA) supplement. | ALESSIO, D. R. M.; BALDIN, M.; DRESCH, R.; SOUZA, J.; GAMA, M. A. S. da; SOARES, M. P.; OLIVEIRA, D. E. |