Navegando por Autor STRINGHETA, P. C.
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Effect of light, food additives and heat on the stability of sorghum 3-deoxyanthocyanins in model beverages. | BARBOSA, M. P.; ROGOLON, T. C. B.; BORGES, L. L. R.; QUEIROZ, V. A. V.; STRINGHETA, P. C.; BARROS, F. A. R. de |
2011 | Effect of the annatto extract in the pigmentation of dwarf red gouramy Colisa Lalia. | REZENDE, F. P.; LANNA, E. A. T.; STRINGHETA, P. C.; BRUSTOLINI, P. C.; QUADROS, M. |
2012 | Eficiência alimentar de rações com diferentes níveis proteicos para o peixe ornamental Colisa lalia. | REZENDE, F. P.; LANNA, E. A. T.; QUADROS, M.; VIDAL JÚNIOR, M. V.; STRINGHETA, P. C.; VIANNA, R. A.; OLIVEIRA, I. H. T. de; MACHADO, T. M. M. |
2008 | Qualidade da manga e polpa da manga Ubá. | BENEVIDES, S. D.; RAMOS, A. M.; STRINGHETA, P. C.; CASTRO, V. C. |
2016 | Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method. | BESSA, M. E. De; RODARTE, M. P.; OTENIO, M. H.; STRINGHETA, P. C.; OLIVEIRA, J. M. De; BARBOSA, J. C.; PINTO, M. A. De O. |
2011 | Sources of natural pigments for discus fish Symphysodon Aequifasciata diets. | QUADROS, M.; REZENDE, F. P.; VIDAL JÚNIOR, M. V.; LANNA, E. A. T.; CECON, P. R.; STRINGHETA, P. C. |