Navegando por Autor VIEIRA, H. D.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2009Analise multivariada de atributos microbiológicos e químicos do solo em cafeeiro conilon sob manejo orgânico e convencional.PARTELLI, F. L.; VIEIRA, H. D.; MARTINS, M. A.; URQUIAGA, S.; FERREIRA, E. P. de B.; CORRECHEU, V.; LEANDRO, W. M.
2011Biologic dinitrogen fixation and nutrient cycling in cover crops and their effect on organic Conilon coffee.PARTELLI, F. L.; VIEIRA, H. D.; FERREIRA, E. P. de B.; VIANA, A. P.; ESPINDOLA, J. A. A.; URQUIAGA, S.; BODDEY, R. M.
2009Controle de Commelina benghalensis, C. erecta e Tripogandra diuretica na cultura do café.OLIVEIRA, A. R. de; FREITAS, S. P.; VIEIRA, H. D.
2011Crescimento e desenvolvimento de mudas de café conilon.COBRE, A. M.; PARTELLI, F. L.; MAURI, A. L.; VIEIRA, H. D.; ESPINDULA, M. C.
2014Dry matter and macronutrient accumulation in fruits of conilon coffee with different ripening cyclesPARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; MARRÉ, W. B.; VIEIRA, H. D.
2010Efeito da temperatura e umidade do substrato na viabilidade de Sclerotium rolfsii.MARTINS, M. V. V.; SILVEIRA, S. F.; MUSSI-DIAS, V.; VIEIRA, H. D.
2015Evaluation of genetic divergence among clones of conilon coffee after scheduled cycle pruning.DALCOMO, J. M.; VIEIRA, H. D.; FERREIRA, A.; LIMA, W. L.; FERRÃO, R. G.; FONSECA, A. F. A. da; FERRAO, M. A. G.; PARTELLI, F. L.
2018Genetic diversity as tool to identify standard leaf nutrients in cassava genotypes.GILES, J.; RODRIGUES, W. P.; OLIOSI, G.; PARTELLILLI, L.; VIEIRA, H. D.; SANTOS, V. da S.
2012Long-term evaluation of "Conilon" Coffee yield from plants propagated by cuttings and seeds.PARTELLI, F. L.; SILVA, M. B.; GONTIJO, I.; VIEIRA, H. D.; RAMALHO, J. C.; BATISTA-SANTOS, P.; GOLYNSKI, A.; ESPINDULA, M. C.
2015Micronutrient accumulation in Conilon Coffee berries with different maturation cycles.MARRÉ, W. B.; PARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; DIAS, J. R. M.; GONTIJO, I.; VIEIRA, H. D.
2016Physical soil attributes of Conilon coffee (Coffea canephora) under organic and conventional management systems.PARTELLI, F. L.; VALICHESKI, R. R.; VIEIRA, H. D.; GONTIJO, I.; FERREIRA, E. P. de B.
2021Proportion of ripe fruit weight and volume to green coffee: differences in 43 genotypes of Coffea canephora.PARTELLI, F. L.; OLIOSI, G.; DALAZEN, J. R.; SILVA, C. A. da; VIEIRA, H. D.; ESPINDULA, M. C.