Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Analise multivariada de atributos microbiológicos e químicos do solo em cafeeiro conilon sob manejo orgânico e convencional. | PARTELLI, F. L.; VIEIRA, H. D.; MARTINS, M. A.; URQUIAGA, S.; FERREIRA, E. P. de B.; CORRECHEU, V.; LEANDRO, W. M. |
2011 | Biologic dinitrogen fixation and nutrient cycling in cover crops and their effect on organic Conilon coffee. | PARTELLI, F. L.; VIEIRA, H. D.; FERREIRA, E. P. de B.; VIANA, A. P.; ESPINDOLA, J. A. A.; URQUIAGA, S.; BODDEY, R. M. |
2009 | Controle de Commelina benghalensis, C. erecta e Tripogandra diuretica na cultura do café. | OLIVEIRA, A. R. de; FREITAS, S. P.; VIEIRA, H. D. |
2011 | Crescimento e desenvolvimento de mudas de café conilon. | COBRE, A. M.; PARTELLI, F. L.; MAURI, A. L.; VIEIRA, H. D.; ESPINDULA, M. C. |
2014 | Dry matter and macronutrient accumulation in fruits of conilon coffee with different ripening cycles. | PARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; MARRÉ, W. B.; VIEIRA, H. D. |
2010 | Efeito da temperatura e umidade do substrato na viabilidade de Sclerotium rolfsii. | MARTINS, M. V. V.; SILVEIRA, S. F.; MUSSI-DIAS, V.; VIEIRA, H. D. |
2015 | Evaluation of genetic divergence among clones of conilon coffee after scheduled cycle pruning. | DALCOMO, J. M.; VIEIRA, H. D.; FERREIRA, A.; LIMA, W. L.; FERRÃO, R. G.; FONSECA, A. F. A. da; FERRAO, M. A. G.; PARTELLI, F. L. |
2018 | Genetic diversity as tool to identify standard leaf nutrients in cassava genotypes. | GILES, J.; RODRIGUES, W. P.; OLIOSI, G.; PARTELLILLI, L.; VIEIRA, H. D.; SANTOS, V. da S. |
2012 | Long-term evaluation of "Conilon" Coffee yield from plants propagated by cuttings and seeds. | PARTELLI, F. L.; SILVA, M. B.; GONTIJO, I.; VIEIRA, H. D.; RAMALHO, J. C.; BATISTA-SANTOS, P.; GOLYNSKI, A.; ESPINDULA, M. C. |
2015 | Micronutrient accumulation in Conilon Coffee berries with different maturation cycles. | MARRÉ, W. B.; PARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; DIAS, J. R. M.; GONTIJO, I.; VIEIRA, H. D. |
2016 | Physical soil attributes of Conilon coffee (Coffea canephora) under organic and conventional management systems. | PARTELLI, F. L.; VALICHESKI, R. R.; VIEIRA, H. D.; GONTIJO, I.; FERREIRA, E. P. de B. |
2021 | Proportion of ripe fruit weight and volume to green coffee: differences in 43 genotypes of Coffea canephora. | PARTELLI, F. L.; OLIOSI, G.; DALAZEN, J. R.; SILVA, C. A. da; VIEIRA, H. D.; ESPINDULA, M. C. |