Browsing by Author XAVIER, E. G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Avaliação do uso de produtos comerciais com probióticos e nutrientes para leitões recém-nascidos.GOMES, B, K.; MANZKE, N. E.; GUIM, T. N.; FONTANA, J. M.; COLDEBELLA, A.; XAVIER, E. G.; LIMA, G. J. M. M. de
2013Avaliação do uso de produtos comerciais com probióticos e nutrientes para leitões recém-nascidos.GOMES, B, K.; MANZKE, N. E.; GUIM, T. N.; FONTANA, J. M.; COLDEBELLA, A.; XAVIER, E. G.; LIMA, G. J. M. M. de
2016Comparação da qualidade externa de ovos de duas linhagens de postura recebendo a mesma dieta e criadas em sistema de semi-intensivo.SILVA, S. N.; CONTREIRA, C. L.; FORGIARINI, J.; XAVIER, E. G.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de
2016Desempenho produtivo de poedeiras Embrapa 051 sob diferentes programas alimentares em comparação com uma linhagem comercial.FORGIARINI, J.; SILVA, S. N. da; KRABBE, E. L.; SUREK, D.; AVILA, V. S. de; XAVIER, E. G.
2016Dinâmica da formação de aminas biogênicas em carcaças de aves mortas, armazenadas em temperatura ambiente.ALVES, D. A.; KRABBE, E. L.; CONTREIRA, C. L.; BEDENDO, G. C.; FONSECA, F. M. da; XAVIER, E. G.; AVILA, V. S. de
2016Efeito da nutrição de poedeiras sobre os parâmetros da qualidade interna de ovos comerciais armazenados em diferentes temperaturas.ALVES, D. A.; AVILA, V. S. de; SILVA, S. N. da; FORGIARINI, J.; CONTREIRA, C. L.; XAVIER, E. G.; KRABBE, E. L.
2014Efeito de fitase em dietas de frangos de corte sobre coeficientes de digestibilidade aparente ileal.CATALAN, A. A. da S.; AVILA, V. S. de; KRABBE, E. L.; LOPES, L. dos S.; KLEIN, C. H.; XAVIER, E. G.
2017Efeito do processamento e nível energético de dietas sobre o desempenho de frangos de corte.STEFANELLO, T. B.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; GOPINGER, E.; SUREK, D.; XAVIER, E. G.
2013Efeito tóxico da glicerina bidestilada em leitões recém-nascidos: relato de caso.MANZKE, N. E.; GOMES, B, K.; MORES, N.; OLIVEIRA FILHO, J. X. de; XAVIER, E. G.; LIMA, G. J. M. M. de
2009Effect of circulating progesterone on in vitro developmental competence of bovine oocytes.PFEIFER, L. F. M.; SARTORI, R.; PIVATO, I.; RUMPF, R.; NOGUEIRA, G. P.; XAVIER, E. G.; DIONELLO, N. J. L.; CORRÊA, M. N.
2018Growth performance, morphometric analysis of the intestinal mucosa and thyroid of broiler fed canola meal.XAVIER, E. G.; VARELLA, A. S.; CORCINI, C. D.; NUNES, J. K.; KAWSKI, V. L.; KRABBE, E. L.; NOVELINI, L.; MORAES, P. de O.
2013Oral administration of amino acids as energy sources for newborn pigletsMANZKE, N. E.; SCAPINI, L. B.; LOYOLA, W.; KUTSCHENKO, M.; NOGUEIRA, E. T.; XAVIER, E. G.; COLDEBELLA, A.; LIMA, G. J. M. M. de
2014Parâmetros sanguíneos de frangos de corte alimentados com diferentes dietas.CATALAN, A. A. da S.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; KLEIN, C. H.; XAVIER, E. G.
2013Prepartum body condition score changes and the secretion of acute phase proteins in dairy cows.MONTAGNER, P.; SCHWEGLER, E.; WESCHENFELDER, M. M.; KRAUSE, A. R.; ALVARADO, J.; MAFFI, A. S.; BRAUNER, C. C.; SCHNEIDER, A.; SCHMITT, E.; XAVIER, E. G.; MARTINS, C. F.; RABASSA, V. R.; DEL PINO, F. A. B.; CORREA, M. N.
2014Qualidade externa de ovos de codornas de postura alimentadas com farelo de arroz integral em diferentes.GOPINGER, E.; LORANDI, S.; SANTOS, T.; KRABBE, E. L.; RUTZ, F.; XAVIER, E. G.
2017Qualidade interna de ovos de codornas submetidos a diferentes tempos e temperaturas de armazenamento.STEFANELLO, T. B.; GOPINGER, E.; DIAS, R. C.; KRABBE, E. L.; LOPES, D. C. N.; XAVIER, E. G.
2013Resumption of postpartum ovarian cyclicity in dairy cows and its relationship with acute phase proteins, uterine health and lipolysis during the transition period.BRAUNER, C. C.; KRAUSE, A. R. T.; LIMA, M. E.; XAVIER, E. G.; SCHNEIDER, A.; SCHMITT, E.; SCHWEGLER, E.; WESCHENFELDER, M. M.; MONTAGNER, P.; DEL PINO, F. A. B.; CORRÊA, M. N.; PFEIFER, L. F. M.
2013The influence of bPL and IGF-1 on the negative energy balance during the pre-parturition period of dairy cows.WESCHENFELDER, M. M.; MONTAGNER, P.; KRAUSE, A. R.; SCHWEGLER, E.; DEL PINO, F. A. B.; XAVIER, E. G.; ROSA, F. T.; SCHMITT, E.; SCHNEIDER, A.; BRAUNER, C. C.; CORREA, M. N.
2014Treatment of inedible poultry carcasses through composting.VALENTE, B. S.; XAVIER, E. G.; BRUM JUNIOR, B. de S.; ANCIUTI, M. A.; SCHIEDECK, G.
2017Uso de probióticos na alimentação de suínos.GOMES, B. K.; MANZKE, N. E.; HOCH, G. C.; XAVIER, E. G.; LIMA, G. J. M. M. de