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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2007Hidrogéis de poliacrilamida e metilcelulose.AOUADA, F. A.; MOURA, M. R. de; MUNIZ, E. C.; MATTOSO, L. H. C.
2010Composite edible films reinforced by nano-sized particles, fibers and emulsions.MCHUGH, T. H.; AVENA-BUSTILLOS, R. J.; BILBAO-SAINZ, C.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. M.; MATTOSO, L. H. C.
2011Development of bactericidal nanocomposites for food packaging.MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.; ZUCOLOTTO, V.
2010Composite edible films reinforced by nano-sized particles, fibers and emulsions.McHUGH, T. H.; AVENA-BUSTILLOS, R. J.; BILBAO-SAINZ, C.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.
2010Development and mechanical properties of edible films based on nanocomposites of guava puree and nanoparticles.MOURA, M. R. de; LOREVICE, M. V.; MATTOSO, L. H. C.
2013Análise da estabilidade de nanopartículas de PCL para aplicações em embalagens.SOUZA, J. R.; MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.
2013Estabilidade de nanoemulsões para aplicação em nanocompósitos.MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.; OTONI, C. G.
2010Genotoxicity of chitosan nanoparticles with different compositions for use in food packagingLIMA, R.; FEITOSA, L.; PEREIRA, A. E. S.; MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.; FRACETO, L. F.
2014Análise da inibição microbiológica obtida utilizando filme de pectina com nanodispersão de óleo de cravo.SASAKI, R. S.; MATTOSO, L. H. C.; MOURA, M. R. de
2014Chitosan nanoparticle coatings reduce microbial growth on fresh-cut apples while not affecting quality attributes.PILON, L.; SPRICIGO, P. C.; MIRANDA, M.; MOURA, M. R. de; ASSIS, O. B. G.; MATTOSO, L. H. C.; FERREIRA, M. D.