Mostrando resultados 10 a 29 de 48
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Changes in lipid, fatty acids and phospholipids composition of whole rice bran after solid-state fungal fermentation | OLIVEIRA, M. dos S.; FEDDERN, V.; KUPSKI, L.; CIPOLATTI, E. P.; FURLONG, E. B.; SOARES, L. A. de S. |
2013 | Composting time of chicken litter with biochar for organic fertilizer production. | ABREU, P. G. de; CORREA, J. C.; FRANZ, I.; MATTEI, R. M.; FEDDERN, V.; ABREU, V. M. N. |
2017 | Current research, regulation, risk, analytical methods and monitoring results for nicarbazin in chicken meat: A perspective review. | BACILA, D. M.; FEDDERN, V.; MAFRA, L. I.; SCHEUERMANN, G. N.; MOLOGNONI, L.; DAGUER, H. |
2018 | Depleção do anticocidiano nicarbazina em peito de frango. | FEDDERN, V.; BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.; WEBER, I. F.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I. |
2014 | Depletion of ractopamine residues during and after swine slaughtering. | LAUX, A. R.; FEDDERN, V.; NICOLOSO, R. da S.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V. |
2020 | Detection of p-nitroaniline by lc-ms/ms in raw and cooked broiler breast. | FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; GRESSLER, V.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I.; BACILA, D. M. |
2020 | Determinação de nicarbazina como resíduos de DNC em rações, cama e peito de frango. | PICCININ, A.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.; SUREK, D.; SCHEUERMANN, G. N.; FEDDERN, V. |
2020 | Determination of nicarbazin as dinitrocarbanilide residues in chicken feed, breast and litter. | FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; SUREK, D.; BEDENDO, G. C.; SCHEUERMANN, G. N.; CUNHA JUNIOR, A. |
2014 | Development of a QuEChERs methodology for ractopamine analysis in meat and bone meal. | FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V. |
2018 | Efeito da aplicação de diferentes tratamentos térmicos no conteúdo de resíduo de anticoccidiano em carne de frango. | BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.; WEBER, I. F.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I.; FEDDERN, V. |
2015 | Eficiência da peneira de escova rotativa para remoção de sólidos e nutrientes dos dejetos líquidos de suínos. | DALLA COSTA, M.; NICOLOSO, R. da S.; FEDDERN, V. |
2014 | Electricity consumption as a function of equipment in poultry. | ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; FEDDERN, V. |
2014 | Estimation of ractopamine residues in meat and bone meal samples fed to swine through SPE-LC-MS/MS. | FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V. |
2018 | Estudo cinético da hidrólise de resíduo de nicarbazina. | WEBER, I. F.; BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.; MAFRA, L. I.; FEDDERN, V. |
2015 | Estudo da produção enzimática de biodiesel a partir de óleo de frango em ultrassom. | GUIMARÃES, I. A. dos S.; BONISSONI, C.; DORS, G. C.; FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; FELTES, M. M. C.; GONZALES, S. L.; DALLA ROSA, A. |
2019 | Immunological castration of swine improves performance, cutting yields and leanness. | FEDDERN, V.; NEIS, A. J. L; DALLA COSTA, F. A.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de |
2018 | Imunocastração e ractopamina. | LIMA, G. J. M. M. de; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A. |
2014 | Indíces térmicos ambientais de aviário Dark House. | ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; FEDDERN, V. |
2017 | Influência da imunocastração sobre o desempenho e características da carcaça de suínos. | FEDDERN, V.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de |
2022 | Metabolizable energy value of crude glycerin and effects on broiler performance and carcass yield. | TAVERNARI, F. de C.; SOUZA, A. R. S. V. de; FEDDERN, V.; LOPES, L. dos S.; TEIXEIRA, C. J. de S.; MÜLLER, J. A.; SUREK, D.; PAIANO, D.; PETROLLI, T. G.; BOIAGO, M. M. |