Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor BIASOTO, A. C. T.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 172 a 191 de 203
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2017
Qualidade da uva Syrah submetida à fertirrigação com nitrogênio e potássio: 4º ciclo de produção.
SILVA, D. J.
;
BARROS, J. Q
;
LIMA, P. C. P.
;
SANTOS, R. T. dos S. e
;
BIASOTO, A. C. T.
2013
Qualidade do vinho Syrah sob diferentes tratamentos de desponte de ramos e desfolha no primeiro ciclo de produção.
MENEZES, T. R. de
;
OLIVEIRA, J. B. de
;
ARAÚJO, A. J. de B.
;
PEREIRA, G. E.
;
BIASOTO, A. C. T.
2016
Quality of tropical red wines from different varieties in the São Francisco Valley, Brazil.
NOGUEIRA, F. dos S.
;
NASCIMENTO, A. M. S.
;
MASCIMENTO, D. P. do
;
MENDES, Y.
;
SOUZA, J. F. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LEAO, P. C. de S.
;
PEREIRA, G. E.
;
BIASOTO, A. C. T.
2016
Quality of tropical white wines from different varieties produced in the São Francisco Valley, Brazil.
SILVA, T. de M.
;
NASCIMENTO, A. M. S.
;
NASCIMENTO, D. P. do
;
CARVALHO, F. A. de
;
SOUZA, J. F. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LEAO, P. C. de S.
;
PEREIRA, G. E.
;
BIASOTO, A. C. T.
2011
Quantitative study of ester recovery during the concentration of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice in a thermal-siphon type evaporator operating in a closed system.
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2020
Recomendação de teores de matéria seca para a colheita de mangas das cultivares Palmer e Tommy Atkins.
LIMA, D. dos A.
;
GUIMARÃES, I. T.
;
SILVA, B. O. S. da
;
ANDRADE, M. E. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Red-jambo (Syzygium malaccense): bioactive compounds in fruits and leaves.
BATISTA, A. G.
;
SILVA, J. K. da
;
CAZARIN, C. B. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SAWAYA, A. C. H. F.
;
PRADO, M. A.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
2019
Red-jambo peel extract shows antiproliferative activity against HepG2 human hepatoma cells.
VUOLO, M. M.
;
BATISTA, A. G.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
;
LIU, R. H.
2012
Reprodutibilidade de diferentes técnicas no isolamento de compostos voláteis importantes para o aroma de suco de caju.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2016
Residue and residue flour from Chardonnay wine processing.
CALDEIRA, V. F.
;
GUIMARÃES, S. M.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
2016
Rootsock influence on the phenolic composition of tropical red wines from the São Francisco Valley, Brazil.
CARVALHO, E. S. S.
;
MAMEDE, M. E. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
CORREA, L. C.
;
NASCIMENTO, D. P. do
;
LEAO, P. C. de S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2020
Rootstock for the BRS Magna grapevine grown in a tropical region affects the quality of the stored juice.
FERREIRA, T. de O.
;
LIMA, A. de S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
RYBKA, A. C. P.
;
LIMA, M. A. C. de
2016
Sensory evaluation of grape juices elaborated by different extraction methods in the São Francisco Valley, Brazil.
SILVA, G. G.
;
OLIVEIRA, J. B. de
;
SANTOS, S. de F.
;
LIMA, M. dos S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
2011
Sensory evaluation of tropical grape juices elaborated in Northeast Brazil.
SILVA, G. G.
;
OLIVEIRA, J. B. de
;
OLIVEIRA, V. de S.
;
ARAÚJO, A. J. de B.
;
NASCIMENTO, R. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BORGES, R. M. E.
;
PEREIRA, G. E.
2019
Sensory profile and check-all-that-apply (cata) as tools for evaluating and characterizing syrah wines aged with oak chips.
ALENCAR, N. M. M.
;
RIBEIRO, T. G.
;
BARONE, B.
;
BARROS, A. P. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BEHRENS, J. H.
2018
Sensory, olfactometry and comprehensive two-dimension algas chromatography analyses as appropriate tools to characterize the effects of vine management on wine aroma
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SOUZA-SILVA, E. A.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2015
Simultaneous determination of toxic compounds produced during fermentation of wine.
LAGO, L.
;
NICOLLI, K. P.
;
BARBARÁ, J. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
ZINI, C. A.
;
WELKE, J. E.
2019
A single dose of purple grape juice improves physical performance and antioxidant activity in runners: a randomized, crossover, double?blind, placebo study.
TOSCANO, L. de L. T.
;
SILVA, A. S.
;
FRANÇA, A. C. L. de
;
SOUSA, B. R. V. de
;
ALMEIDA FILHO, E. J. B. de
;
COSTA, M. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SILVA, D. F. da
;
SENA, K. de F.
;
CERQUEIRA, G. S.
;
GONÇALVES, M. da C. R.