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Autor(es)
2013
Analysis of volatile compounds in 'Fuyu' persimmon: comparison of extraction techniques by GC-qMS.
MARTINELI, M.
;
ALVES, A. A. R.
;
UEKANE, T. M.
;
OLIVEIRA, A. H.
;
CAMPOS, R. S.
;
REZENDE, C. M.
;
FONSECA, M. J. O.
2010
Análise de resíduos organoclorados em óleos essenciais cítricos brasileiros utilizando CG-EM-MSI.
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, M. J. C.
;
BIZZO, H. R.
;
REZENDE, C. M.
2011
Análise de resíduos organofosforados em óleos essenciais cítricos brasileiros utilizando CG-EM-MSI.
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, M. J. C.
;
BIZZO, H. R.
;
REZENDE, C. M.
2012
Characterization of coffee grounds from espresso capsules.
LA PASTA, M.
;
PAGE, J. C.
;
CABRAL, L.
;
REZENDE, C. M.
;
FREITAS, S. P.
;
ARRUDA, N. P.
2011
Chemotypes of Eugenia uniflora and antinociceptive activity.
ANDRÉ, A. da C.
;
S. JÚNIOR, H. M.
;
GARRETT, R.
;
AMORIM, A. C. L.
;
BIZZO, H. R.
;
HOVELL, A. M. C.
;
REZENDE, C. M.
2012
Comparison between GC-MS-SIM and GC-ECD for the determination of residues of organochlorine and organophosphorus pesticides in Brazilian citrus essential oils.
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, M. J. C.
;
HOVELL, A. M. C.
;
BIZZO, H. R.
;
OLIVEIRA, A. C. L.
;
RODRIGUES, S. V.
;
REZENDE, C. M.
2012
Composição volátil de frutos de caqui 'Rama-forte' (Diospyrus kaki, L.) utilizando duas diferentes técnicas de extração.
MARTINELI, M.
;
VASCONCELOS, N. C. de
;
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, C. M.
;
FONSECA, M. J. O.
2011
Development of an LC-MS-MS ESI-qTOF method for determination of tetracyclines residues in bovine milk
GODOY, R. L. O.
;
SCHULZ, D. F.
;
ROSA, J. S.
;
OIANO-NETO, J.
;
NARAIN, N.
;
SANTIAGO, M. C. P. A.
;
PACHECO, P.
;
NASCIMENTO, L. S. M.
;
REZENDE, C. M.
;
DA CUNHA PINTO, A.
2011
Development of an LC-MS-MS ESI-QTOF method for melamine determination in milk.
ROSA, J. S.
;
SCHULZ, D. F.
;
GODOY, R. L. O.
;
OIANO-NETO, J.
;
BOBEDA, C. R. R.
;
SANTIAGO, M. C. P. A.
;
PACHECO, S.
;
NASCIMENTO, L. S. M.
;
DA CUNHA PINTO, A.
;
REZENDE, C. M.
2011
Development of an LC-MS-MS ESI-qTOF method for the determination of chloramphenicol.
SCHULZ, D. F.
;
ROSA, J. S.
;
RAICES, R. S. L.
;
GODOY, R. L. O.
;
OIANO-NETO, J.
;
SANTIAGO, M. C. P. A.
;
PACHECO, S.
;
BARBARIN, J. S.
;
MATTOS, L. S.
;
REZENDE, C. M.
;
DA CUNHA PINTO, A.
2008
Differentiation between arabica and robusta brazilian coffees using HS-SPME and SDE gas chromatography-mass spectrometry and principal component analysis.
ARRUDA, N. P.
;
PEREIRA, E. J.
;
HOVELL, A. M. C.
;
AMORIM, A. C. L.
;
COURY, S. M.
;
BIZZO, H. R.
;
REZENDE, C. M.
2011
Discriminação entre estádios de maturação e tipos de processamento de pós-colheita de cafés arábica por microextração em fase sólida e análise de componentes principais.
ARRUDA, N. P.
;
HOVELL, A. M. C.
;
REZENDE, C. M.
;
FREITAS, S. P.
;
COURI, S.
;
BIZZO, H. R.
2011
Identificação dos compostos voláteis em frutos de caqui 'mikado' (Diospyros kaki) com tanino e destanizados durante o amadurecimento por meio da técnica de cromatografia gasosa acoplada a espectometria de massas (CG-EM).
MARTINELI, M.
;
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, C. M.
;
FONSECA, M. J. O.
2012
Investigação de resíduos de fungicidas em óleos essenciais cítricos brasileiros.
RODRIGUES, A. S.
;
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, M. J. C.
;
BIZZO, H. R.
;
REZENDE, C. M.
2012
Residues of fungicides in citrus essential oils from Brazil.
RODRIGUES, A. S.
;
ALVES, A. A. R.
;
REZENDE, C. M.
;
BIZZO, H. R.
2013
Scents from brazilian cerrado: analysis of the chemical composition of essential oil from leaves of Myrcia linearifolia Cambess. (Myrtaceae).
SILVA, R. F.
;
REZENDE, C. M.
;
SANTANA, H. C. D.
;
VIEIRA, R. F.
;
SANTOS, M. C. S.
;
BIZZO, H. R.
2014
Scents from Brazilian Cerrado: analysis of the chemical composition of essential oil from the flowers of Hoehnephytum trixoides (Gardner) Cabrera (Asteraceae).
SILVA, R. F.
;
REZENDE, C. M.
;
VIEIRA, R. F.
;
SANTANA, H. C. D.
;
SANTOS, M. C. S.
;
BIZZO, H. R.
2013
Scents from brazilian cerrado: chemical composition of the essential oil from Pseudobrickellia brasiliensis (Asteraceae).
SILVA, R. F.
;
REZENDE, C. M.
;
PEREIRA, J. B.
;
VIEIRA, R. F.
;
SANTOS, M. C. S.
;
BIZZO, H. R.
2013
Scents from brazilian cerrado: chemical composition of the essential oil from the flowers and leaves of Lippia stachyoides var. Martiana (Schauer) Salimena & Múlgura.
SILVA, R. F.
;
REZENDE, C. M.
;
SANTANA, H. C. D.
;
VIEIRA, R. F.
;
SALIMENA-PIRES, F. R. G.
;
SANTOS, M. C. S.
;
BIZZO, H. R.
2013
Scents from brazilian cerrado: chemical composition of the essential oil from the leaves of Hyptis lythroides Pohl ex Benth. (Lamiaceae).
SILVA, R. F.
;
REZENDE, C. M.
;
SANTANA, H. C. D.
;
VIEIRA, R. F.
;
SANTOS, M. C. S.
;
BIZZO, H. R.