Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Bioplásticos à base de amido lipofílico e glicerina obtidos por processo de extrusão termoplástica. | CARVALHO, C. W. P. de; FAKHOURI, F. M.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; BILCK, A. P.; MEI, L. H. I. |
2012 | Caracterização físico-química de filmes comestíveis de amido adicionado de acerola (Malphigia emarginata D.C.). | FARIAS, M. G.; FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R. |
2010 | Characterization of biodegradable films of cassava starch added of freeze dried Barbados cherry (Malpighia sp.). | ANDRADE, K. C. S.; AMARAL, D. P.; FARIAS, M. G.; FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R. |
2011 | Desenvolvimento de filmes e coberturas comestíveis à base de amido para aplicação em manga minimamente processada. | FAKHOURI, F. M.; MEI, L. H. I; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; SOARES, A. G. |
2012 | Development and sensorial analysis of a cereal bar containing linseed, quinoa and algaroba. | VAZ, A.; SOUZA, V. S.; MARTELLI, S. M.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; ALVES, G. L.; FAKHOURI, F. M. |
2010 | Development of flexible bioplastic from cassava starch and glycerol using thermoplastic extrusion. | FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R.; BILCK, A. P.; YAMASHITA, F.; INNOCENTINI-MEI, L. H. |
2010 | Diffraction and X-ray morphology of bioplastics flexible cassava starch. | CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M.; TAKEITI, C. Y.; ORTIZ, J. R.; ASCHERI, J. L. R.; INNOCENTINI-MEI, L. H. |
2010 | Elaboração de bioplásticos flexíveis a base de polímeros renováveis obtidos por extrusão termoplástica. | FAKHOURI, F. M.; COSTA, D. L. M.; CARVALHO, C. W. P.; CARDOSO, R.; YAMASHITA, F.; INNOCENTINI-MEI, L. H.; QUEIROZ, F. P. C. |
2010 | Flexible bioplastics composites based on lipophilic corn starch and gelatin plasticized with glycerol. | FAKHOURI, F. M.; COSTA, D. L. M.; YAMASHITA, F.; CARVALHO, C. W. P.; INNOCENTINI-MEI, L.; COLLARES-QUEIROZ, F. |
2010 | Mechanical properties of edibles films of cassava starch added of freeze dried Barbados cherry (Malpighia sp.) pulp. | FARIAS, M. G.; CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R. |
2011 | Morphology and differential scanning calorimetry of composite starch based films. | FAKHOURI, F. M.; GONDEK, T. P.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.; YAMASHITA, F.; MEI, L. H. I. |
2010 | Thermal analysis and mechanical properties of cassava starch edible films added of barbados cherry. | AMARAL, D. P.; ANDRADE, K.; BARBOSA, F.; CARVALHO, C. W. P.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R.; FAKHOURI, F. M. |
2010 | Use of co-products of beer industry as reinforce material on the mechanical properties of starch based bioplastic. | BARBOSA, F. S.; FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L. R.; ASCHERI, D. P. R.; TAKEITI, C. Y. |
2010 | Use of micronized sunflower cake as a reinforce material to produce cassava flour biodegradable composites. | COSTA, C. V.; ORTIZ, J. A. R.; FERREIRA, R. C.; FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y. |
2010 | Water solubility and thickness of cassava flour, glycerol and castor bean cake composites from renewable fuel industry. | ORTIZ, J. A. R.; COSTA, C. V.; FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y. |