Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor TONON, R. V.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 28 a 47 de 56
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2019
Effect of the substrate composition on the solid state fermentation to obtain enzymes with potential for extraction of bioactive compounds from grape pomace.
TELES, A. S. C.
;
HIDALGO CHÁVEZ, D. W.
;
COELHO, M. A. Z.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
GODOY, R. L. de O.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
TONON, R. V.
2002
Effectof osmotic dehydration in sucrose solution in the drying kinetics of cashew apple (Anacardium occidentale L.).
AZOUBEL, P. M.
;
TONON, R. V.
;
MURR, F. E. X.
2016
Encapsulação de lipases obtidas por Aspergillus Niger em géis de alginato de sódio.
GALDINO, V. S.
;
BRAGA, A. L. M.
;
SOUSA, F. C. A.
;
SOUZA, E. F. de
;
TONON, R. V.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
2019
Encapsulation of a lycopene-rich watermelon concentrate in alginate and pectin beads: Characterization and stability.
SAMPAIO, G. L. A.
;
PACHECO, S.
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
GALDEANO, M. C.
;
GOMES, F. dos S.
;
TONON, R. V.
2019
Enzyme maceration and antioxidant potential of extracts produced from grape pomace.
OLIVEIRA, A. H.
;
SOUZA, S. O. de
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
TONON, R. V.
;
CABRAL, L. M. C.
;
CASTRO, R. J. S. de
2013
Estabilidade da polpa de morango atomizada utilizando diferentes agentes carreadores.
OLIVEIRA, M. I. S.
;
TONON, R. V.
;
NOGUEIRA, R. I.
;
CABRAL, L. M. C.
2011
Estabilidade de microcápsulas de acerola produzidas com diferentes agentes encapsulantes.
PAGANI, M. M.
;
CONSTANT, L. S.
;
GOMES, F. S.
;
NOGUEIRA, R. I.
;
TONON, R. V.
;
ROCHA-LEÃO, M. H. M.
;
CABRAL, L. M. C.
2016
Estabilidade do suco probiótico de juçara (Euterpe edulis M.) microencapsulado por spray drying e por liofilização.
PAIM, D. R. S. F.
;
TELES, A. S. C.
;
COSTA, S. D. de O.
;
WALTER, E. H. M.
;
TONON, R. V.
2013
Extraction of anthocyanins from grape pomace generated during the production of white wine.
CRUZ, A. P. G.
;
LEAL JUNIOR, W.
;
TONON, R. V.
;
TORRES, A. G.
;
FREITAS, S. P.
;
CABRAL, L. M. C.
2019
Filmes de proteína isolada de soja como materiais sensíveis para o monitoramento da umidade relativa.
FARIA, J. B.
;
PEREIRA, P. F. de M.
;
PICCIANI, P. H.
;
CALADO, V.
;
TONON, R. V.
2019
Hidrólise enzimática do bagaço de uva e obtenção de um extrato concentrado em compostos bioativos com atividade inibidora de ?-amilase.
PIRES, M. C. da S.
;
TELES, A. S. C.
;
SILVA, L. F. M. da
;
MATTA, V. M. da
;
TONON, R. V.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
2018
Influence of carrier agent concentration on the physicochemical properties and antioxidant capacity of jambo pulp powder.
BRAGA, E. C. O.
;
BORGUINI, R. G.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
COUTO, G. A.
;
NASCIMENTO, L. da S. de M. do
;
PACHECO, S.
;
JESUS, M. S. C. de
;
GODOY, R. L. de O.
;
TONON, R. V.
2011
Influence of emulsion properties on the microencapsulation of orange essential oil by spray drying.
CARMONA, P. A. O
;
TONON, R. V.
;
HUBINGER, M. D.
2009
Influence of osmotic pretreatment on dried cashew apple acceptability.
AZOUBEL, P. M.
;
TONON, R. V.
;
ANTONIO, G. C.
;
KUROZAWA, L. E.
;
MURR, F. E. X.
2017
Influence of wall material concentration and core-to-wall material ratio on the encapsulation of pomegranate seed oil by complex coacervation.
COSTA, A. M. M.
;
TONON, R. V.
;
TORRES, A. G.
2014
Influência do tipo de enzima nas propriedades funcionais de hidrolisados obtidos a partir de concentrado proteico de soro de leite.
TEIXEIRA, J. S.
;
SOARES, T. L. D.
;
SANTOS, M. S.
;
STEPHAN, M. P.
;
TONON, R. V.
;
BRIGIDA, A. I. S.
;
SILVA, C. M.
2016
Integrated membrane separation processes aiming to concentrate and purify lycopene from watermelon juice.
OLIVEIRA, C. S.
;
GOMES, F. dos S.
;
SILVA, L. F. M. da
;
GODOY, R. L. de O.
;
TONON, R. V.
;
CABRAL, L. M. C.
2011
Microencapsulation of flaxseed oil by spray drying: Influence of process conditions and emulsion properties.
TONON, R. V.
;
GROSSO, C. R. F.
;
HUBINGER, M. D.
2020
Microencapsulation of pomegranate (Punica granatumL.) seed oil bycomplex coacervation: Development of a potential functional ingredient forfood application.
COSTA, A. M. M.
;
MORETTI, L. K.
;
SIMÕES, G.
;
SILVA, K. A.
;
CALADO, V.
;
TONON, R. V.
;
TORRES, A. G.
2004
Osmotic dehydration of cashew apple in corn syrup: influence of process variables.
AZOUBEL, P. M.
;
TONON, R. V.
;
EL-AOUAR, A. A.
;
ANTONIO, G. C.
;
ARAUJO, E. A. F.
;
RIBEIRO, S. C. A.
;
MURR, F. E. X.