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Autor(es)
2023
Minimum O2 levels during storage to inhibit aerobic respiration and prolong the postharvest life of Tommy Atkins mangoes produced in different growing seasons.
SANTOS, L. F. dos
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, T. A. de
;
ALVES, J. da S.
;
RIBEIRO, T. da S.
;
NEUWALD, D. A.
;
FREITAS, S. T. de
2022
Multivariate selection index of acerola genotypes for fresh consumption based on fruit physicochemical attributes.
FERREIRA, M. A. R.
;
VILVERT, J. C.
;
SILVA, B. O. S. da
;
FERREIRA, I. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2023
Non-destructive assessment of quality traits in apples and pears using near infrared spectroscopy and chemometrics.
VILVERT, J. C.
;
SANTOS, L. F. dos
;
CARDOSO, A. D.
;
LOPES, P. R. C.
;
AMARANTE, C. V. T. do
;
FREITAS, S. T. de
2020
Nutritional relationships in bitter pit-affected fruit and the feasibility of Vis-NIR models to determine calcium concentration in Fuji apples.
BONOMELLI, C.
;
MOGOLLÓN, R.
;
FREITAS, S. T. de
;
ZOFFOLI, J. P.
;
CONTRERAS, C.
2019
Otimização do branqueamento de cascas de manga para controle do escurecimento enzimático em doces elaborados com a farinha da casca.
RYBKA, A. C. P.
;
SILVA, N. R. O.
;
OLIVEIRA, V. dos R.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASTRO, C. D. P. da C.
2018
Packages influencing BRS Vitória raisins quality maintenance.
CALDEIRA, V. F.
;
GUIMARÃES, S. M.
;
RYBKA, A. C. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
2018
Perda de massa em frutos de umbuzeiro (Spondias tuberosa Arruda) armazenados em diferentes temperaturas.
SILVA, V. P.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
PASSOS, T. O.
;
OLIVEIRA, V. R. de
;
FREITAS, S. T. de
2016
Perfil sensorial do consumidor de uva-passa na região de João Pessoa - PB.
MOREIRA, R.
;
VIEIRA, D.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
SILVA, F.
;
SASSI, K.
2024
Phenolic compounds in acerola fruit and by-products: an overview on identification, quantification, influencing factors, and biological properties.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
SANTOS, L. F. dos
;
RIBEIRO. T. da S.
;
VELOSO, C. M.
2022
Portable VIS-NIR spectrometer for non-destructive determination of quality traits in apples and pears.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
SANTOS, L. F. dos
;
CARDOSO, A. D.
;
LOPES, P. R. C.
;
AMARANTE, A. V. T. do
2017
Post bloom spraying apple trees with prohexadione-calcium and gibberellic acid affects vegetative growth, fruit mineral content and bitter pit incidence.
AMARANTE, C.
;
SILVEIRA, J. P. G.
;
STEFFENS, C. A.
;
DENARDI, V.
;
FREITAS, S. T. de
;
KATSURAYAMA, J. M.
2020
Post-bloom and preharvest treatment of Braeburn apple trees with prohexadione-calcium and GA4+7 affects vegetative growth and postharvest incidence of calcium-related physiological disorders and decay in the fruit.
AMARANTE, C. V. T. do
;
SILVEIRA, J. P. G.
;
STEFFENS, C. A.
;
FREITAS, S. T. de
;
MITCHAM, E. J.
;
MIQUELOTO, A.
2021
Precooling of table grapes on a commercial scale as function of packaging.
MIRANDA, I. B.
;
SANTOS, I. E. dos A.
;
TURCO, S. H. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
FAUSTINO, A. C.
;
LINS, A. C. de S. S.
2017
Produção e estabilidade de conservação de farinha de acerola desidratada em diferentes temperaturas.
REIS, D. S.
;
FIGUEIREDO NETO, A.
;
FERRAZ, A. de V.
;
FREITAS, S. T. de
2020
Qualidade de acerolas da coleção de trabalho do programa de melhoramento genético da Embrapa Semiárido para consumo in natura e processamento.
SILVA, B. O. S. da
;
FERREIRA, M. A. R.
;
LIMA, D. dos A.
;
SILVA, D. E. S. da
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2023
Qualidade de fruto dos acessos do Banco Ativo de Germoplasma de Aceroleira da Embrapa Semiárido.
RIBEIRO, T. da S.
;
VILVERT, J. C.
;
SILVA, R. de S.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2018
Qualidade de maçãs Eva cultivadas em diferentes regiões do Brasil.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
LOPES, P. R. C.
2019
Qualidade físico-química de cinco clones de aceroleira produzidos no Vale do São Francisco e colhidos em dois estádios de maturação.
FERREIRA, I. C.
;
SILVA, W. P. da
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2018
Qualidade físico-química de maçãs produzidas no Semiárido brasileiro e armazenadas em ambiente refrigerad.
MOURA, N. R.
;
SANTOS, T. B.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
PASSOS, T. O.
;
LOPES, P. R. C.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Qualidade físico-química de peras produzidas no Semiárido brasileiro e armazenadas em ambiente refrigerado.
SANTOS, T. B.
;
MOURA, N. R.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
VARJÃO, L. L.
;
LOPES, P. R. C.
;
FREITAS, S. T. de