Navegando por Autor DELIZA, R.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk.OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G.
1999Revisão: tecnologias não convencionais e o impacto no comportamento do consumidor.COSTA, M. C. da; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2011Sensory perception of tropical honeys by Spanish consumers, using free choice profile.VIT, P.; SANCHO, T.; PASCUAL, A.; DELIZA, R.
2013Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; LEAL JUNIOR, W. F.; DELIZA, R.; ARES, G.; GASPAR, A.
2008Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans.DELIZA, R.; MARTINELI, M.; FARAH, A.
2013Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis.FELBERG, I.; DELIZA, R.; ESTEVES, T.; HOUGH, G.; FARAH, A.; OLIVEIRA, D. R.; SOUZA, A. L.; DONANGELO, C. M.
2013Soybean: better taste for higher consumer acceptability.DELIZA, R.
2012Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.CASTRICINI, A.; CONEGLIAN, R. C. C.; DELIZA, R.
2015The use of just about right scale to define texture in gabiroba jams. IGODOY, R. C. B. de; JESUS, A. M. F.; AZEREDO, H. M. C. de; MAGALHAES, H. C. R.; MAZZA, C. A. da S.; GARRUTI, D. dos S.; DELIZA, R.
2012Understanding sensory information of Melipona favosa pot-honey.PASCUAL-MATÉ, A.; SANCHO, M. T.; FERNÁNDEZ-MUIÑO, M. A.; DELIZA, R.; VIT, P.
2013Using comment analysis to describe sensory attributes of probiotic yogurts.CRUZ, A.; CASTRO, W.; FARIA, J.; BOLINI, H.; DELIZA, R.
2013Using completion test to estimate price levels for frozen hamburger.VIANA, M. M.; TRINDADE, M. A.; SILVA, V. L. S.; DELIZA, R.
2016Uso de transglutaminase no processamento de queijo Minas frescal com teor reduzido de sódio.RODRIGUES, F. M.; DELIZA, R.; GOTTSCHALK, L. M. F.; HIDALGO-CHÁVEZ, D. W.; ROSENTHAL, A.
2014Utilization of minas frescal cheese waste to develop whey-grape juice beverage.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; DELIZA, R.; SILVA, C. M.; FERREIRA, E. H. da R.; ROSENTHAL, A.
2010Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel.FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, A. L. S.; DONANGELO, C. M.
2015Visual attention to probiotic milk labels: application of eye-tracking and change detection.OLIVEIRA, D. C. R.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; WALTER, E. H. M.; DELIZA, R.; ARES, G.