Navegando por Autor HELM, C. V.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 119 a 138 de 203 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Identification and characterization of malto-oligosaccharide from pinhão.PAVAN, V.; GODOY, R. C. B. de; PASTORE, G. M.; HELM, C. V.; GODOY, G. S.; Negre, M. de F.
2019Imobilização da lacase de Oudemansiella canarii: parâmetros cinéticos e reúso.UBER, T. M.; SILVA, G. B. da; MACIEL, G. M.; HELM, C. V.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M.
2023Improving enzymatic saccharification of peach palm (Bactris gasipaes) wastes via biological pretreatment with Pleurotus ostreatus.SPACKI, K. de C.; NOVI, D. M. P.; OLIVEIRA-JUNIOR, V. A. de; DURIGON, D. C.; FRAGA, F. C.; SANTOS, L. F. O. dos; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; PERALTA, R. A.; MOREIRA, R. de F. P. M.; CORRÊA, R. C. G.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.
2015Influence of nitrogen sources on the enzymatic activity and grown by Lentinula edodes in biomass Eucalyptus benthamii.PEDRI, Z. C.; LOZANO, L. M. S.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; PERALTA, R. M.; TAVARES, L. B. B.
2019Influence of seed storage conditions on quality of Torresea acreana seedlings.SILVA, D. da; STUEPP, C. A.; WENDLING, I.; HELM, C. V.; ANGELO, A. C.
2015Influence of yerba mate aqueous extracts on the growth of fungi producers of ochratoxin A.ALMEIDA, A. B. de; CORRÊA, I. P.; HELM, C. V.; ANDRADE, D.; NORONHA, B.; CASAPULA, I.; DALZOTO, P. R.; PIMENTEL, I. C.
2013Influência do pH e agitação na produção de proteínas e exo Beta-1,4 glucanase por L. edodes em sistema submerso.CASTAMANN, V. A.; CHICATTO, J. A.; HELM, C. V.
2012Influência do pH e temperatura na produção de holocelulases por Lentinula boryana cultivado em Eucalyptus benthamii.GEBIEN, G.; LIMA, E. A. de; HELM, C. V.; MAGALHAES, W. L. E.; TAVARES, L. B. B.
2011Influência do tamanho do inóculo na produção de enzimas hidrolíticas pelo fungo Tyromyces pulcherrimus.LOZANO, L. M. dos S.; TAVARES, L. B. B.; BACHMANN, V.; NUNES, H. C. A.; HELM, C. V.
2012Inibição do crescimento de fungos do gênero Aspergillus produtores de ocratoxina a por extratos aquosos de erva-mate.BOZZA, A.; PIMENTEL, I. C.; HELM, C. V.
2012Initial water activity effect on radial growth rates and manganese peroxidase produced by species of Lentinula.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2014Inovação tecnológica com base em nanofribrilas de celulose de casca de pinhão: produção, estudo in vivo e aplicação na área de alimentos.PERTUSSATTI, A.; TAVARES, L. B. B.; MIRANDA, N. B. de; MAGALHAES, W. L. E.; HELM, C. V.
2013Isolamento de fungos a partir do lodo de papel reciclado.HEINZ, K. G. H.; TAVARES, L. B. B.; SCHROEDER, B. G.; RAMOS, E. S.; DOMINGUEZ, A. C.; SILVA, P. R.; HELM, C. V.
2018Laccase production of white rot fungus grown on SBS paperboard coated with PET, aiming the bioadsortion strategy.RAINER, K. T.; COLOMBI, B. L.; GONÇALVES, M. J.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.; VALLE, R. de C. S. C.; VALLE, J. A. B.
2016Lignocelulases de basidiomicetos cultivados em biomassas vegetais residuais da agroindústria do dendê.PELÁEZ, R. R.; CAMELINI, C. M.; URBEN, A. F.; HELM, C. V.; MENDES, T. D.; MENDONCA, S.; SIQUEIRA, F. G. de
2022Linking geographical origin with nutritional, mineral, and visual proprieties of pinhão (Araucaria angustifolia seed) from the south of Brazil.MALTA, D. S.; LIMA, G. G. de; ARANTES, M. S. T.; LACERDA, A. E. B. de; MATHIAS, A. L.; MAGALHAES, W. L. E.; HELM, C. V.; MASSON, M. L.
2012Lipid and glicemic profile of rats fed a semi-purified diet supplemented with agaricus brasiliensis mushroom.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.