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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Caracterização química e físico-química de novos híbridos de Maracujá Amarelo. | MAMEDE, A. M. G. N.; FARAH, A.; OLIVEIRA, E. J. de; SOARES, A. G. |
2011 | Caracterização química e físico-química de novos híbridos de maracujá amarelo. | MAMEDE, A. M. G. N.; FARAH, A.; OLIVEIRA, E. J.; SOARES, A. G. |
2010 | Chemical stability and consumer acceptance during storage of a cold instant soy coffee beverage. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, J. P. L.; TOCI, A. T.; FREITAS, S. C.; DONANGELO, C. M. |
2008 | Coffee-soy based beverage: product formulation and consumer acceptance. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; SUNDFELD, E.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M. |
2012 | Consumer acceptance threshold for iron and zinc concentrations in brews obtained from fortified ground roasted coffee. | COSTA, L. L.; DONANGELO, C. M.; DELIZA, R.; SILVEIRA, C. L. P.; FREITAS, D. D. G.; FARAH, A. |
2012 | Detection of corn and barley as adulterants in roasted coffee using real-time PCR. | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E.; OLIVEIRA, T.; LIMA, I.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. |
2016 | Developing a fermented probiotic soy-coffee product enriched with soy hull. | DUARTE, G.; FARAH, A.; FELBERG, I.; DELIZA, R.; CALADO, V. |
2012 | Development of primer sets for detection of corn and barley in roasted coffee by real time PCR. | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E.; OLIVEIRA, T.; LIMA, I.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. |
2012 | Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? | DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |
2012 | Effect of roasting conditions on sensory response to coffee brew: exploring consumer perception. | DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |
2020 | Fortification of Ground Roasted Coffees with Iron, Zinc and Calcium: Evaluating the Impact of Quality and Roast Degree on Sensory Responses. | SOARES, A.; BARROS, N. M.; COSTA, L.; SAINT'PIERRE, T. D.; DONANGELO, C.; DELIZA, R.; FARAH, A. |
2016 | Fortified coffees, with iron, zinc and calcium: evaluating the impact of quality and roasting degree on sensory responses. | MARQUES, N.; LIMA, J.; DELIZA, R.; FARAH, A. |
2012 | Instant soy coffee beverage: chemical stability and bioactive compounds during storage. | FELBERG, I.; FARAH, A.; CALADO, V.; TOCI, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; DONANGELO, C. M. |
2013 | Preference test to select different species and genotypes of passion fruit for juice formulation. | MAMEDE, A. M. G. N.; FARAH, A.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; OLIVEIRA, E. J. |
2008 | Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans. | DELIZA, R.; MARTINELI, M.; FARAH, A. |
2013 | Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; ESTEVES, T.; HOUGH, G.; FARAH, A.; OLIVEIRA, D. R.; SOUZA, A. L.; DONANGELO, C. M. |
2016 | The effect of instant arabica coffee on the viability of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum in a probiotic, lacto-free dessert. | DUARTE, G.; FERNANDES, C. O.; LEMOS, M. M.; FELBERG, I.; FARAH, A. |
2012 | Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage. | FELBERG, I.; FARAH, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; MONTEIRO, M.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M. |
2012 | Utilização de ferramentas da bioinformática para desenho de marcadores moleculares para detecção de adulterantes à base de milho em café torrado e moído. | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E. M. M.; OLIVEIRA, T. C.; VITÓRIO, F.; LIMA, I. S.; FARAH, A. |
2012 | Validação de marcador molecular para detecção de cevada em café comercial. | OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; LIMA, I. S.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. |