Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Ação do ácido gálico e da catequina na inibição da Reação em Cadeira da Polimerase. | BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; TODESCHINI, A. P.; VALENTE, P.; SILVA, G. A. da |
2010 | Captan and Folpan inhibition of PCR amplification of 375 bp DNA fragment specific for the 18S region of Saccharomyces. | SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P. |
2008 | Comportamento de diferentes linhagens de Saccharomyces cerevisiae na presença da levedura Brattanomyces custersianus durante a fermentação tumultuosa da vinificação em tinto. | SILVA, G. A. da; POLETTO, C. M.; POLI, J. S.; BALBINOTTE, J.; CARBONERA, A. de S.; SOUZA, E. de; LOCATELLI, C.; VALENTE, P. |
2008 | Composição do meio e sua influência na detecção do fator killer em Saccharomyces cerevisiae. | POLI, J. S.; SILVA, G. A. da; POLETTO, C. M.; VALENTE, P. |
2008 | Composição do meio e sua relação com a expressão killer. | SILVA, G. A. da; POLI, J. S.; POLETTO, C. M.; BALBINOTTE, J.; VALENTE, P. |
2016 | Impact of fungicide residues on polymerase chain reaction and on yeast metabolism. | SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P. |
2011 | Influence of Brettanomyces custersianus upon the activity of Saccharomyces cerevisiae strains during the tumultuous phase of vinification. | SILVA, G. A. da; POLETTO, C. M.; POLI, J. S.; VALENTE, P. |
2009 | Inibição da reação em cadeia da polimerase por compostos presentes no vinho. | SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; MENEGOTTO, M.; SCHAKER, P. D. C.; BERLESI, M. S.; VALENTE, P. |
2009 | Inibição da reação em cadeia da polimerase por taninos do vinho. | BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; MENEGOTTO, M.; VALENTE, P.; SILVA, G. A. da |
2008 | Inibição do metabolismo de diferentes linhagens de Saccharomyces cerevisiae induzida por Brettanomyces custersianus. | POLETTO, C. M.; SILVA, G. A. da; POLI, J. S.; BALBINOTTE, J.; CARBONERA, A.; BARBOSA, E. dos S.; LOCATELLI, C.; VALENTE, P. |
2011 | Primer universal para leveduras não detecta a presença de Bacillus megaterium. | NALIN, R.; AUGUSTINI, B. C.; VALENTE, P.; BERNARDI, T. L.; SILVA, G. A. da |
2011 | Production of functional killer protein in batch cultures upon a shift from aerobic to anaerobic conditions. | SILVA, G. A. da; POLI, J. S.; POLETTO, C. M.; SCHAKER, P. D. C.; VALENTE, P. |
2012 | Rapid yeast DNA extraction by boiling and freeze-thawing without using chemical reagents and DNA purification. | SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; MENEGOTTO, M.; VALENTE, P. |
2010 | Uso da enzima Tth DNA polimerase para amplificação direta de DNA de leveduras contido em vinho. | BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; TODESCHINI, A. P.; VALENTE, P.; SILVA, G. A. da |