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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2009
Addition of cashew tree gum to maltodextrin-based carriers for spray drying of cashew apple juice.
OLIVEIRA, M. A. de
;
MAIA, G. A.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
;
SOUZA, A. C. R. de
;
BRITO, E. S. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
2019
Antioxidant films from mango kernel components.
MELO, P. E. F.
;
SILVA, A. P. M.
;
MARQUES, F. P.
;
RIBEIRO, P. R. V.
;
SOUZA FILHO, M. de S. M. de
;
BRITO, E. S. de
;
LIMA, J. R.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Ascorbic acid and anthocyanin retention during spray drying of acerola pomace extract.
MOREIRA, G. E. G.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MEDEIROS, M. de F. D. de
;
BRITO, E. S. de
;
SOUZA, A. C. R. de
2019
Atividade antifúngica em fase de vapor de óleos essenciais e suas combinações contra Botrytis Cinerea.
OLIVEIRA FILHO, J. G.
;
NOBRE, C. C. O.
;
SILVA, G. C.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
FERREIRA, M. D.
2010
Avaliação microbiológica de filmes comestíveis à base de polpa de acerola adicionado de ácido sórbico.
GALAS, K. S.
;
BRUNO, L. M.
;
SANTOS, J. G. dos
;
MIRANDA, K. W. E.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2019
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
AZEREDO, H. M. C. de
;
BARUD, H.
;
FARINAS, C. S.
;
VASCONCELLOS, V. M.
;
CLARO, A. M.
2009
Betalains: properties, sources, applications, and stability ? a review.
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Caracterização de filmes comestíveis à base de purê de acerola.
MIRANDA, K. W. E.
;
MOURA, M. R. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
2011
Chitosan edible films and coatings - a review.
AZEREDO, H. M. C. de
;
BRITTO, D. de
;
ASSIS, O. B. G.
2010
Composite edible films reinforced by nano-sized particles, fibers and emulsions.
McHUGH, T. H.
;
AVENA-BUSTILLOS, R. J.
;
BILBAO-SAINZ, C.
;
MOURA, M. R. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MATTOSO, L. H. C.
2010
Desenvolvimento de bebida de soja com polpa de graviola.
GODOY, R. C. B. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
SANTOS, D. V. dos
;
OLIVEIRA, L. A. de
2015
Efeito da adição de ácido tânico sobre propriedades de filmes de zeína.
SANTOS, T. M. dos
;
ANDRADE, M. E. X.
;
SOUZA FILHO, M. de S. M. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
2009
Elaboração de filmes comestíveis de purê de manga.
AZEREDO, H. M. C. de
;
MATTOSO, L. H. C.
;
ROSA, M. de F.
2021
Essential oils as natural fungicides to control rhizopus stolonifer-induced spoiled of strawberries.
OLIVEIRA FILHO, J. G.
;
SILVA, G. DA C.
;
EGEA, M. B.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
FERREIRA, M. D.
2010
Estudo da ampliação de escala na produção de biomassa por Rhodotorula sp. CNPAT-02 em processo batelada para obtenção de carotenóides.
BRANCO, L. S. C.
;
ALMEIDA, M. M. T.
;
CAETANO, T. M.
;
PINTO, G. A. S.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Estudo da secagem por atomização de biomassa de Rhodotorula sp. CNPAT-02.
BRANCO, L. S. C.
;
ALMEIDA, M. M. T.
;
CAETANO, T. M.
;
PINTO, G. A. S.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2009
Filmes nanocompósitos de purê de manga reforçados com nanofibras de celulose.
AZEREDO, H. M. C. de
;
MATTOSO, L. H. C.
;
WOOD, D.
;
McHUGH, T. H.
2009
Improved barrier, mechanical and thermal properties of hydrophilic edible films by incorporation of nanoparticles and nanofibers.
MCHUGH, T. H.
;
MATTOSO, L. H. C.
;
MOURA, M. R. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
DOGAN, N.
;
AVENA-BUSTILLOS, R. J.
2018
Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.
IKEDA, M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
HELM, C. V.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
GODOY, R. C. B. de
;
RIBANI, R. H.
2018
Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.
IKEDA, M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
HELM, C. V.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
GODOY, R. C. B. de
;
RIBANI, R. H.