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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2009Addition of cashew tree gum to maltodextrin-based carriers for spray drying of cashew apple juice.OLIVEIRA, M. A. de; MAIA, G. A.; FIGUEIREDO, R. W. de; SOUZA, A. C. R. de; BRITO, E. S. de; AZEREDO, H. M. C. de
2019Antioxidant films from mango kernel components.MELO, P. E. F.; SILVA, A. P. M.; MARQUES, F. P.; RIBEIRO, P. R. V.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; BRITO, E. S. de; LIMA, J. R.; AZEREDO, H. M. C. de
2010Ascorbic acid and anthocyanin retention during spray drying of acerola pomace extract.MOREIRA, G. E. G.; AZEREDO, H. M. C. de; MEDEIROS, M. de F. D. de; BRITO, E. S. de; SOUZA, A. C. R. de
2019Atividade antifúngica em fase de vapor de óleos essenciais e suas combinações contra Botrytis Cinerea.OLIVEIRA FILHO, J. G.; NOBRE, C. C. O.; SILVA, G. C.; AZEREDO, H. M. C. de; FERREIRA, M. D.
2010Avaliação microbiológica de filmes comestíveis à base de polpa de acerola adicionado de ácido sórbico.GALAS, K. S.; BRUNO, L. M.; SANTOS, J. G. dos; MIRANDA, K. W. E.; AZEREDO, H. M. C. de
2019Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.AZEREDO, H. M. C. de; BARUD, H.; FARINAS, C. S.; VASCONCELLOS, V. M.; CLARO, A. M.
2009Betalains: properties, sources, applications, and stability ? a review.AZEREDO, H. M. C. de
2010Caracterização de filmes comestíveis à base de purê de acerola.MIRANDA, K. W. E.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. M. C. de
2011Chitosan edible films and coatings - a review.AZEREDO, H. M. C. de; BRITTO, D. de; ASSIS, O. B. G.
2010Composite edible films reinforced by nano-sized particles, fibers and emulsions.McHUGH, T. H.; AVENA-BUSTILLOS, R. J.; BILBAO-SAINZ, C.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.
2010Desenvolvimento de bebida de soja com polpa de graviola.GODOY, R. C. B. de; AZEREDO, H. M. C. de; SANTOS, D. V. dos; OLIVEIRA, L. A. de
2015Efeito da adição de ácido tânico sobre propriedades de filmes de zeína.SANTOS, T. M. dos; ANDRADE, M. E. X.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; AZEREDO, H. M. C. de
2009Elaboração de filmes comestíveis de purê de manga.AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.; ROSA, M. de F.
2021Essential oils as natural fungicides to control rhizopus stolonifer-induced spoiled of strawberries.OLIVEIRA FILHO, J. G.; SILVA, G. DA C.; EGEA, M. B.; AZEREDO, H. M. C. de; FERREIRA, M. D.
2010Estudo da ampliação de escala na produção de biomassa por Rhodotorula sp. CNPAT-02 em processo batelada para obtenção de carotenóides.BRANCO, L. S. C.; ALMEIDA, M. M. T.; CAETANO, T. M.; PINTO, G. A. S.; AZEREDO, H. M. C. de
2010Estudo da secagem por atomização de biomassa de Rhodotorula sp. CNPAT-02.BRANCO, L. S. C.; ALMEIDA, M. M. T.; CAETANO, T. M.; PINTO, G. A. S.; AZEREDO, H. M. C. de
2009Filmes nanocompósitos de purê de manga reforçados com nanofibras de celulose.AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.; WOOD, D.; McHUGH, T. H.
2009Improved barrier, mechanical and thermal properties of hydrophilic edible films by incorporation of nanoparticles and nanofibers.MCHUGH, T. H.; MATTOSO, L. H. C.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. M. C. de; DOGAN, N.; AVENA-BUSTILLOS, R. J.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.