Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2012 | Avaliação da estabilidade da vitamina C e da capacidade antioxidante de microcápsulas de camu-camu. | PAGANI, M. M.; SILVA, C. dos S.; GOMES, F. dos S.; NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. |
2011 | Avaliação de diferentes combinações de materiais de parede na microencapsulação de óleo de linhaça por spray drying. | CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D. |
2012 | Concentration of anthocyanin from acerola juice by nanofiltration. | COUTO, D. S.; ARAÚJO, M. C. P.; SILVA, L. F. M.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. |
2013 | Concentration of anthocyanins from jussara pulp by coupling microfiltration and nanofiltration processes. | MARTINEZ, L. S.; GOMES, F. S.; TONON, R. V.; FREITAS, S. P.; CABRAL, L. M. C. |
2012 | Concentration of grape juice by coupling reverse osmosis and osmotic evaporation | TONON, R. V.; SANTOS, B. A.; SILVA, L. F. M.; GOMES, F. S.; CABRAL, L. M. C. |
2013 | Concentration of shrimp wastewater by ultrafiltration for protein recovery. | SANTOS, B. A. dos; COUTO, C. C.; SILVA, L. F. M.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V. |
2013 | Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. | SANTOS, B. A. dos; SILVA, L. F. M.; PONTES, S. M.; GOMES, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V. |
2011 | Efeito da utilização de combinações de materiais de parede nas propriedades das emulsões e partículas e na eficiência de encapsulação do óleo de linhaça. | CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D. |
2011 | Effect of different combination of wall materials on the encapsulation efficiency of flaxseed oil microencapsulated by spray drying. | CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D. |
2011 | Effect of oil concentration on the microencapsulation of flaxseed oil by spray drying. | PEDRO, R. B.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D. |
2011 | Effect of oil in emulsion and homogenization pressure on the microencapsulation of basil oil. | GARCIA, L. C.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D. |
2009 | Effect of osmotic dehydration on the drying kinetics and quality of cashew apple, | AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J. |
2011 | Estabilidade de microcápsulas de acerola produzidas com diferentes agentes encapsulantes. | PAGANI, M. M.; CONSTANT, L. S.; GOMES, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; CABRAL, L. M. C. |
2013 | Extraction of anthocyanins from grape pomace generated during the production of white wine. | CRUZ, A. P. G.; LEAL JUNIOR, W.; TONON, R. V.; TORRES, A. G.; FREITAS, S. P.; CABRAL, L. M. C. |
2011 | Influence of emulsion properties on the microencapsulation of orange essential oil by spray drying. | CARMONA, P. A. O; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D. |
2009 | Influence of osmotic pretreatment on dried cashew apple acceptability. | AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; ANTONIO, G. C.; KUROZAWA, L. E.; MURR, F. E. X. |
2011 | Microencapsulation of flaxseed oil by spray drying: Influence of process conditions and emulsion properties. | TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D. |
2011 | Physicochemical properties of coffee oil microcapsules produced by spray drying. | FRASCARELI, E. C.; SILVA, V. M.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D. |
2012 | Utilization of electrophoresis (SDS-PAGE) for monitoring the concentration and fractionation of whey protein using ultrafiltration process. | SOUZA, R. S. C.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; SANTOS, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; CABRAL, L. M. C.; SILVA, L. F. M. |