Navegando por Autor TONON, R. V.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 19 de 19
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Avaliação da estabilidade da vitamina C e da capacidade antioxidante de microcápsulas de camu-camu.PAGANI, M. M.; SILVA, C. dos S.; GOMES, F. dos S.; NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.
2011Avaliação de diferentes combinações de materiais de parede na microencapsulação de óleo de linhaça por spray drying.CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D.
2012Concentration of anthocyanin from acerola juice by nanofiltration.COUTO, D. S.; ARAÚJO, M. C. P.; SILVA, L. F. M.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.
2013Concentration of anthocyanins from jussara pulp by coupling microfiltration and nanofiltration processes.MARTINEZ, L. S.; GOMES, F. S.; TONON, R. V.; FREITAS, S. P.; CABRAL, L. M. C.
2012Concentration of grape juice by coupling reverse osmosis and osmotic evaporationTONON, R. V.; SANTOS, B. A.; SILVA, L. F. M.; GOMES, F. S.; CABRAL, L. M. C.
2013Concentration of shrimp wastewater by ultrafiltration for protein recovery.SANTOS, B. A. dos; COUTO, C. C.; SILVA, L. F. M.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V.
2013Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.SANTOS, B. A. dos; SILVA, L. F. M.; PONTES, S. M.; GOMES, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V.
2011Efeito da utilização de combinações de materiais de parede nas propriedades das emulsões e partículas e na eficiência de encapsulação do óleo de linhaça.CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D.
2011Effect of different combination of wall materials on the encapsulation efficiency of flaxseed oil microencapsulated by spray drying.CARNEIRO, H. C. F.; TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D.
2011Effect of oil concentration on the microencapsulation of flaxseed oil by spray drying.PEDRO, R. B.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D.
2011Effect of oil in emulsion and homogenization pressure on the microencapsulation of basil oil.GARCIA, L. C.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D.
2009Effect of osmotic dehydration on the drying kinetics and quality of cashew apple,AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J.
2011Estabilidade de microcápsulas de acerola produzidas com diferentes agentes encapsulantes.PAGANI, M. M.; CONSTANT, L. S.; GOMES, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; CABRAL, L. M. C.
2013Extraction of anthocyanins from grape pomace generated during the production of white wine.CRUZ, A. P. G.; LEAL JUNIOR, W.; TONON, R. V.; TORRES, A. G.; FREITAS, S. P.; CABRAL, L. M. C.
2011Influence of emulsion properties on the microencapsulation of orange essential oil by spray drying.CARMONA, P. A. O; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D.
2009Influence of osmotic pretreatment on dried cashew apple acceptability.AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; ANTONIO, G. C.; KUROZAWA, L. E.; MURR, F. E. X.
2011Microencapsulation of flaxseed oil by spray drying: Influence of process conditions and emulsion properties.TONON, R. V.; GROSSO, C. R. F.; HUBINGER, M. D.
2011Physicochemical properties of coffee oil microcapsules produced by spray drying.FRASCARELI, E. C.; SILVA, V. M.; TONON, R. V.; HUBINGER, M. D.
2012Utilization of electrophoresis (SDS-PAGE) for monitoring the concentration and fractionation of whey protein using ultrafiltration process.SOUZA, R. S. C.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; SANTOS, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; CABRAL, L. M. C.; SILVA, L. F. M.