Navegando por Autor BISPO, E. da S.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Avaliação sensorial de geleia convencional e dietética de umbu-cajá (Spondias spp.). | FONSECA, M. D.; VIANA, E. de S.; CARVALHO, L. D. de; MAMEDE, M. E. de O.; BISPO, E. da S.; OLIVEIRA, L. A. de |
2023 | Phenolic compounds, methylxanthines, and preference drivers of dark chocolate made with hybrid cocoa beans. | MARTINS, L. M.; SANTANA, L. R. R. de; MACIEL, L. F.; SOARES, S. E.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. |
2021 | Relationship between bioactive compounds and sensory properties of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. | VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. |