Navegando por Autor BIDUSKI, B.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Deoxynivalenol reduction through the processing of whole grain cookies. | DEVOS, R. J. B.; TIBOLA, C. S.; BIDUSKI, B.; COLLA, L. M.; GUTKOSKI, L. C. |
2016 | Efeito da germinação natural e induzida nas propriedades de pasta de farinha de trigo. | BARANZELLI, J.; KRINGEL, D. H.; BIDUSKI, B.; ZAVAREZE, E. R.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G. |
2020 | Estabilidade de deoxinivalenol no processamento de biscoitos integrais. | DEVOS, R. J. B.; TIBOLA, C. S.; BIDUSKI, B.; GUTKOSKI, L. C. |
2021 | Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars. | BRESSIANI, J.; SANTETTI, G. S.; ORO, T.; ESTERES, V.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; ALMEIDA, J. L. de; GULARTE, M. A. |
2019 | Pasting properties of whole wheat flour with different particle size from brazilian cultivars indicated to cookies production. | BRESSIANI, O.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; GULARTE, M. A. |