Navegando por Autor FERNANDEZ, I. M.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2019 | Characterization of Bioactive Compounds in Northern Amazon Fruits. | FERNANDEZ, I. M.; CHAGAS, E. A.; MELO FILHO, A. A. de; MALDONADO, S. A. S.; SANTOS, R. C. dos; RIBEIRO, P. R. E.; CHAGAS, P. C.; MELO, A. C. G. R. de |
2016 | Determinação de compostos fenólicos totais em frutas Amazônicas. | FERNANDEZ, I. M.; MELO FILHO, A. A. de; CHAGAS, E. A.; MALDONADO, S.; SANTOS, R. C. dos; RIVEIRO, P. R. E.; MELO, A. C. G. R. de; COSTA, H. N. R. da; MEDEIROS, S. R. |
2019 | Management of Propagation Techniques of the Specie Croton lechleri Muell.Arg. | AMAYA, J. Z. E.; YUYAMA, K.; CHAGAS, E. A.; FERNANDEZ, I. M.; SAKAZAKI, R. T.; MONTEIRO NETO, J. L. L. |
2016 | Physicochemical properties of the oil from murumuruí fruit (Astrocaryum acaule): reason w-6/w-3 and w-9 potencial. | MELO FILHO, A. A. de; FERNANDEZ, I. M.; CHAGAS, E. A.; SANTOS, R. C. dos; MELO, A. C. G. R. de; RIBEIRO, P. R. E.; TAKAHASSHIC, J. A.; MALDONADO, S.; COSTA, H. N. R. da |
2016 | Study substance specters in infrared region: functional groups predominant in seeds bio processed Myrciaria dubia. | SOUSA, R. de C. P. de; FERNANDEZ, I. M.; MELO FILHO, A. A.; CHAGAS, E. A. |