Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor CLEMENTE, A. da C. S.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 12 a 20 de 20
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2014
Desication sensitivity from different coffee seed phenological stages.
SANTOS, F. C.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
VON PINHO, E. V. de R.
;
CIRILLO, M. A.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
2014
Desiccation sensitivity from different coffee seed phenological stages.
SANTOS, F. C.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
PINHO, E. V. de R. V.
;
CIRILLO, M. A.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
2023
Drying of arabica coffee and its effect on the gene expression and activity of enzymes linked to seed physiological quality.
CARVALHO, M. H. de
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
COELHO, S. V. B.
;
GUIMARÃES, C. C.
;
MARTINS, R. de S.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
;
PAIVA, L. V.
2015
Endo-ß-mannanase and ß-tubulin gene expression during the final phases of coffee seed maturation.
SANTOS, F. C.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
;
CAIXETA, F.
;
ROSA, S. D. V. F. da
2013
Minimum period to assess the potential of germination of coffee seeds.
GUIMARÃES, G. C.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
COELHO, L. F. S.
;
VEIGA, A. D.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
2015
Operações pós-colheita e qualidade físico-química e sensorial de cafés.
CLEMENTE, A. da C. S.
;
CIRILLO, M. A.
;
MALTA, M. R.
;
CAIXETA, F.
;
PEREIRA, C. C.
;
ROSA, S. D. V. F. da
2017
Relevance of endo-ß-mannanase enzyme in coffee seed deterioration process.
FREITAS, M. N. de
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CLEMENTE, A. da C. S.
;
PEREIRA, C. C.
2017
Tolerance of Coffea arabica L. seeds to sub zero temperatures.
COELHO, S. V. B.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CLEMENTE, A. da C. S.
;
PEREIRA, C. C.
;
FIGUEIREDO, M. A. de
;
REIS, L. V.
2020
Ultrastructural damage in coffee seeds exposed to drying and to subzero (°C) temperatures.
COELHO, S. V. B.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
LACERDA, L. N. C.
;
CLEMENTE, A. da C. S.
;
SILVA, L. C.
;
FANTAZZINI, T. B.
;
RIBEIRO, F. S.
;
CASTRO, E. de M.