Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor BOGUSZ JUNIOR, S.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 5 a 12 de 12
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2022
Efeito do tempo e temperatura na maciez e teores de colágeno de carne bovina processada pelo método Sous Vide.
CARVALHO, S. C. DOS S.
;
FRANCISCO, V. C.
;
SILVA, K. F.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
NASSU, R. T.
2022
Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown.
OLDONI, F. C. A.
;
FLORENCIO, C.
;
BERTAZZO, G. B.
;
GRIZOTTO, P. A.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
CARNEIRO, R. L.
;
COLNAGO, L. A.
;
FERREIRA, M. D.
2023
Novel Approach for Improving Papaya Fruit Storage with Carnauba Wax Nanoemulsion in Combination with Syzigium aromaticum and Mentha spicata Essential Oils.
OLIVEIRA FILHO, J. G. de
;
DUARTE, L. G. R.
;
SILVA, Y. B. B.
;
MILAN, E. P.
;
SANTOS, H. V.
;
MOURA, T. C.
;
BANDINI, V. P.
;
VITOLANO, L. E. S.
;
NOBRE, J. J. C.
;
MOREIRA, C. T.
;
MITSUYUKI, M. C.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
FERREIRA, M. D.
2020
Optimization of extraction conditions of volatile compounds of roasted beef by solid-phase microextraction.
FRANCISCO, V. C.
;
ALMEIDA, L. C.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
OIANO NETO, J.
;
NASSU, R. T.
2012
Quantification of phenolic compounds by capillary zone electrophoresis in extracts of four commercial types of mate herb before and after acid hydrolysis.
BIZZOTTO, C. S.
;
MEINHART, A. D.
;
RYBKA, A. C. P.
;
ROBERTO SOBRINHO, M.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
BALLUS, C. A.
;
GODOY, H. T.
2022
Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains.
OLIVEIRA FILHO. J. G. de
;
BERTOLO, M. R. V.
;
RODRIGUES, M. A. V.
;
SILVA, G. C.
;
MENDONÇA, G. M. N. de
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
FERREIRA, M. D.
2023
Ruminal and feces metabolites associated with feed efciency, water intake and methane emission in Nelore bulls.
MALHEIROS, J. M.
;
CORREIA, B. S. B.
;
CERIBELI, C.
;
BRUSCADIN, J. J.
;
DINIZ, W. J. S.
;
BANERJEE, P.
;
VIEIRA, D. S.
;
CARDOSO, T. F.
;
ANDRADE, B. G. N.
;
PETRINI, J.
;
CARDOSO, D. R.
;
COLNAGO, L. A.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
MOURÃO, G. B.
;
COUTINHO, L. L.
;
PALHARES, J. C. P.
;
MEDEIROS, S. R. de
;
BERNDT, A.
;
REGITANO, L. C. de A.
2022
Sous vide processing of beef: effect of portioning type on cooking loss of two different cuts.
CARVALHO, S. C. S.
;
FRANCISCO, V. C.
;
SILVA, K. F.
;
BOGUSZ JUNIOR, S.
;
NASSU, R. T.