Browsing by Subject Cookies
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours. | RODRIGUES, L. L. ; HASHIMOTO, J. M. ; NABESHIMA, E. H. ; GOMES, F. de O. ; SILVA, J. do N. ; SILVA, K. J. D. e  |
2011 | Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours. | BASSINELLO, P. Z. ; FREITAS, D. de G. C. ; ASCHERI, J. L. R. ; TAKEITI, C. Y. ; CARVALHO, R. N. ; KOAKUZU, S. N. ; CARVALHO, A. V.  |
2018 | Chemical composition, physical characteristics, and sensory evaluation of cookies with carob addition. | MONTEIRO, L. K. ; ZANELLA, O. ; SILVA, A. A. da ; MIRANDA, M. Z. de ; BILIBIO, D.  |
2018 | Effect of carob addition on chemical composition and physical quality of cookies. | MONTEIRO, L. K. ; BILIBIO, D. ; MIRANDA, M. Z. de  |
2021 | Modelos matemáticos para secado de frijol de palo (Cajanus Cajan L.) utilizando un secador de bandejas tipo túnel para producción de harina. | CÉSPEDES, M. A. L. ; FERNÁNDEZ, W. M. ; ASCHERI, J. L. R.  |
2023 | Obtenção de produtos de panificação a partir da substituição parcial da farinha de trigo por farinha de pupunha. | CARVALHO, A. V. ; OLIVEIRA, M. do S. P. de ; CARVALHO, M. N. ; GOMES, I. C. L.  |
2018 | Propriedades de hidratação da farinha integral produzida a partir de genótipos de trigo brasileiro indicados para biscoito. | BRESSIANI, J. ; ESTERES, V. P. ; ORO, T. ; GUTKOSKI, L. C. ; MIRANDA, M. Z. de ; GULARTE, M. A.  |