Browsing by Subject Functional properties
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Bioactive compounds and antioxidant activity in guava fruit cultivated in Sub-Midlle São Francisco Valley, Brazil. | BATISTA, P. F. ; LIMA, M. A. C. de ; TRINDADE, D. C. G. da ; FAÇANHA, R. V. ; ALVES, R. E.  |
2013 | Caracterização físico-química, avaliação sensorial, proteômica e bioquímica do queijo coalho do Jaguaribe-CE visando o processo de indicação geográfica. | FONTENELE, M. A.  |
2021 | Fermentative behavior of native lactobacilli in goat milk and their survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. | GALDINO, I. K. C. P. de O. ; OLIVEIRA, M. M. ; OLIVEIRA, A. T. ; SILVA, G. M. da ; OLIVEIRA, T. A. de ; SANTOS, K. M. O. dos ; EGITO, A. S. do ; BURITI, F. C. A.  |
2021 | Functional and pasting properties of colorful bean (Phaseolus vulgaris L) flours: Influence of the cooking method. | BENTO, J. A. C. ; BASSINELLO, P. Z. ; CARVALHO, R. N. ; SOUZA NETO, M. A. de ; CALIARI, M. ; SOARES JÚNIOR, M. S.  |
2021 | Modelos matemáticos para secado de frijol de palo (Cajanus Cajan L.) utilizando un secador de bandejas tipo túnel para producción de harina. | CÉSPEDES, M. A. L. ; FERNÁNDEZ, W. M. ; ASCHERI, J. L. R.  |
2021 | Obtaining cashew kernel protein concentrate from nut processing by-product and its use to formulate vegetal burger. | LIMA, J. R. ; ARAUJO, I. M. da S. ; PINTO, C. O. ; GOIANA, M. L. ; RODRIGUES, M. do C. P. ; LIMA, L. V. de  |