Browsing by Subject Myrciaria tenella
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Chemical characterization and antioxidant capacity of Cambui (Myrciaria tenella) products. | RYBKA, A. C. P. ; BIASOTO, A. C. T. ; ARAÚJO, A. J. ; NASSUR, R. de C. M. R  |
2011 | Composição químico-bromatológica do farelo obtido do resíduo do processamento de cambuí (Myrciaria tenella). | VOLTOLINI, T. V. ; BIASOTO, A. C. T. ; OLIVEIRA, E. A. ; RYBKA, A. C. P.  |
2011 | Elaboração de suco e geléia de cambuí (Myrciaria tenella). | RYBKA, A. C. P. ; OLIVEIRA, E. A. ; BIASOTO, A. C. T.  |
2011 | Potencial do cambuí (Myrciaria tenella) para a elaboração de fermentado. | BIASOTO, A. C. T. ; OLIVEIRA E. A. ; VOLTOLINI, T. V. ; RYBKA, A. C. P.  |
2019 | Volatile constituents from the leaves of two Myrtaceae species. | MARTINS, V. de C. ; CARVALHO, M. G. de ; GODOY, R. L. de O. ; FRANÇA, L. P. ; FERREIRA, Y. da S. ; PACHECO, S. ; SOUZA, Marcelo da C.  |