Mostrando resultados 14 a 33 de 41
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Efeito da idade, das fontes e da granulometria de calcários na digestibilidade aparente do cálcio para galinhas poedeiras. | DIANA, T. F.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; ROSTAGNO, H. S.; TEIXEIRA, A. de O.; CALDERANO, A. A. |
2012 | Effect of different digestible isoleucine/lysine ratios for broiler chickens. | TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. |
2017 | Effects of yeast based prebiotics as replacers to antimicrobial growth promoters in broilers diets. | FORNAZIER, R.; RODRIGUES, D. J.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; ROSTAGNO, H. S.; LADEIRA, D.; HERNANDES, R. |
2014 | Energia metabolizável de rações peletizadas contendo glicerina bruta para frangos de corte na fase de crescimento. | TAVERNARI, F. de C.; LIMA, G. J. M. M. de; ALBINO, L. F. T.; MARASCA, S.; SORDI, C.; OLIVEIRA, R. |
2014 | Energia metabolizável de rações peletizadas e fareladas contendo diferentes níveis de glicerina para frangos de corte. | BARROS, V. R. S. M. de; MAIA, R. C.; FARIA, B. D.; BATISTA, L. da S.; TAVERNARI, F. de C.; ALBINO, L. F. T. |
1982 | Estimativas de valores energeticos de ingredientes para suínos por meio de equações de regressão. | FIALHO, E. T.; FREITAS, A. R. de; COSTA, C. N.; ALBINO, L. F. T. |
2013 | Evaluation of nutrient excretion and retention in broilers submitted to different nutritional strategies. | GRAÑA, A. L.; TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S.; GOMES, P. C. |
1982 | Farelo de colza na alimentação de suínos em crescimento e terminação. | GOMES, P. C.; FIALHO, E. T.; BELLAVER, C.; ALBINO, L. F. T.; GOMES, M. F. M. |
2020 | Fat-soluble vitamin supplementation levels in diets for laying hens from 28 to 44 weeks of age. | FÉLIX, D. O.; SILVA, A. S.; FIALHO, A. T. S.; OLIVEIRA, C. J. P; BRITO, C. O.; TAVERNARI, F. de C.; RIBEIRO JUNIOR, V.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. |
2020 | Fitase granular: eficiência aliada à produção. | JACOB, R. de F.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S.; MARQUES, T. M.; TAVERNARI, F. de C. |
2012 | Herbal extracts in diets for broilers. | PETROLLI, T. G.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S.; GOMES, P. C.; TAVERNARI, F. de C.; BALBINO, E. M. |
2012 | Manejo pré-abate de frangos de corte. | TAVERNARI, F. de C.; ALBINO, L. F. T.; ARAÚJO, W. A. G. de |
1984 | Modelos de curvas de crescimento em frangos de corte. | FREITAS, A. R. de; ALBINO, L. F. T.; MICHELAN FILHO, T.; ROSSO, L. A. de |
2012 | Novos conceitos em nutrição de aves. | PESSÔA, G. B. S.; TAVERNARI, F. de C.; VIEIRA, R. A.; ALBINO, L. F. T. |
2011 | Novos conceitos em nutrição de aves. | PESSOA, G. B. S.; TAVERNARI, F. de C.; VIEIRA, R. A.; ALBINO, L. F. T. |
2012 | Nutritional requirement of digestible lysine for cobb 500 broiler chickens. | BERNAL, L. E. P.; TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. |
2012 | Nutritional requirements of digestible methionine + cystine of cobb 500 broiler chickens. | BERNAL, L. E. P.; TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; ALBINO, L. F. T.; ROSTAGNO, H. S. |
2014 | Performance of broilers (1-21 days) fed pelleted diets containing crude glycerin. | TAVERNARI, F. de C.; LIMA, G. J. M. M. de; ALBINO, L. F. T.; MARASCA, S.; SORDI, C.; MANZKE, N. E. |
2024 | Prebiotic composed of yeast (Saccharomyces cerevisiae) cell wall improves performance in broiler diets. | FORNAZIER, R.; RIBEIRO JUNIOR. V.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; FEDDERN, V.; SILVA, D. L. da; SERAFINI, S.; PETROLLI, T. G.; PAIANO, D.; CALDERANO, A. A.; BOIAGO, M. M.; ROSTAGNO, H. S. |
2010 | Prediction of metabolizable energy values in poultry offal meal for broiler chickens. | SILVA, E. P. da; RABELLO, C. B.; ALBINO, L. F. T.; LUDKE, J. V.; LIMA, M. B. de; DUTRA JUNIOR, W. M. |