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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2017 | Seroprevalence of brucella spp, lepstospira spp and toxoplasma gondii in wild board (sus scrofa) from southern Brazil. | TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; COLDEBELLA, A.; SILVA, V. S. |
2017 | Seroprevalence of hepatitis e virus (HEV) in domestic non-commercial pigs reared in small-scale farms and wild boar in south of Brazil. | SILVA, V. S.; LOPES, K. G. S.; BERTANI, G. R.; OLIVEIRA FILHO, E. F. de; TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; COLDEBELLA, A.; GIL, L. H. V. G. |
2012 | Simulation of intervention models for the control of Salmonella sp. | SCHWARZ, P.; COLDEBELLA, A.; CALVEYRA, J.; KICH, J. D.; HERTZ, A.; CARDOSO, M. |
2012 | Study of the pathogenesis and development of diagnostic methods and control of pneumonic pasteurellosis in pigs. | MORES, N.; MORES, M. A. Z.; OLIVEIRA FILHO, J. X.; KLEIN, C. S.; CARON, L.; COLDEBELLA, A.; REBELATTO, R.; SLUSZZ, T.; GUEDES, R. M. C.; ALBERTON, G. C.; DUTRA, V.; MORENO, A. H.; SOBESTIANSKY, J; MATOS, M. P. C.; BARCELLOS, D. S. N. |
2020 | Survey of campylobacter in foods implicated in foodborne diseases in Southern Brazil. | BESSA, M. J.; HAAS, S.; RAMOS, S. C.; ROCHA, R.; RECH, D. V.; REBELATTO, R.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L. |
2015 | Survival of campylobacter coli in chicken samples at refrigeration temperature. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C. |
2017 | Swine carcasses classified by degree of exudation and marbling content. | BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; GUIDONI, A. L. |
2024 | Technical and economic performance favours fully automated climate control broiler housing. | TRENTIN, A.; TALAMINI, D. J. D.; COLDEBELLA, A.; PEDROSO, A. C.; GOMES, T. M. A. |
2016 | Teores de umidade e proteína nos cortes de frangos: necessidade de rever a legislação? | SCHEUERMANN, G. N.; COLDEBELLA, A.; CARON, L. |
2016 | The environmental consequences of feeding growing-finishing pigs with reduced dietary nutrient levels. | MONTEIRO, A. N. T. R.; BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, P. A. V. de; COLDEBELLA, A.; KESSLER, A. de; DOURMAD, J. Y. |
2016 | The evaluation of bone composition and carcass quality traits on back fracture in pigs stunned using electrical system. | DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de; COLDEBELLA, A.; GUIDONI, A. L.; RENUNCIO, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M. |
2016 | The role of combinations between fasting intervals and lairage times on pigs welfare, stomach content and carcass and meat quality. | DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; GUIDONI, A. L.; BODANESE, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M. |
2017 | Thermal comfort conditions during broiler transport. | ABREU, P. G. de; FEDDERN, V.; COLDEBELLA, A.; RIGO. P. P. |
2021 | Tissue colonization in broiler chickens after oral challenge with Salmonella Heidelberg field strains. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A. |
2019 | Use of serology as a tool for control programs of Salmonella sp. in pork production chain. | REICHEN, C.; MENEGUZZI, M.; COLDEBELLA, A.; HECK, A.; KICH, J. D. |
2010 | Using Brazilian slaughters variability as a coordination measure. | MIELE, M.; COLDEBELLA, A. |
2022 | Uso profilático de bacteriófagos líticos nativos na redução da colonização de frangos por Salmonella Heidelberg. | VAZ, C. S. L.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A. |
2021 | Uso prudente de antimicrobianos na suinocultura: qual é o nosso caminho? | KICH, J. D.; MARIN, G. B.; COLDEBELLA, A. |
2014 | Utilização da modelagem para estimar as exigências nutricionais de suínos dos 80 aos 130 kg, com foco na excreção de nutrientes. | MONTEIRO, A. N. T. R.; OLIVEIRA, P. A. V. de; BERTOL, T. M.; KESSLER, A. M.; SOMENSI, M. L.; COLDEBELLA, A.; GAUGER, C. R. |
2012 | Utilização de fontes de energia renováveis para o aquecimento de aves. | ABREU, V. M. N.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; JAENISCH, F. R. F.; LOPES, L. dos S.; SANTOS FILHO, J. I. dos; HIGARASHI, M. M.; TOMAZELLI, I. L.; PRÁ, M. C. de; HASSEMER, M. J.; CESTONARO, T.; COSTA, C. A. D.; MORÉS, R. |