Navegando por Autor ESPINDULA, M. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 14 a 33 de 54 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Beverage quality of most cultivated Coffea canephora clones in the Western Amazon.DALAZEN, J. R.; ROCHA, R. B.; PEREIRA, L. L.; ALVES, E. A.; ESPINDULA, M. C.; SOUZA, C. A. de
2017Café em Rondônia.ESPINDULA, M. C.; DIAS, J. R. M.; ROCHA, R. B.; DALAZEN, J. R.; ARAUJO, L. V. de
2019Caracterização da autoincompatibilidade gametofítica de acessos de banco ativo de germoplasma de Coffea canephora.SOUZA, C. A. de; VIEIRA JUNIOR, J. R.; SANTOS, M. R. A. dos; TEIXEIRA, A. L.; RAMALHO, A. R.; ESPINDULA, M. C.; FERRAO, M. A. G.; ROCHA, R. B.
2015Comparação de eficiência econômica entre métodos de propagação vegetativa de Coffea canephora in vitro e campo.SOUZA, C. A. de; SANTOS, M. R. A. dos; ROCHA, J. F. da; ARAUJO, L. V. de; ESPINDULA, M. C.
2015Comparison of Economic Efficiency between in Vitro and Field Methods for Vegetative Propagation of Coffea Canephora.SANTOS, M. R. A. dos; SOUZA, C. A. de; ROCHA, J. F. da; ARAUJO, L. V. de; ESPINDULA, M. C.
2015Concentração de cálcio e magnésio em folhas e frutos de Coffea canephora cultivado na Amazônia Sul Ocidental.DUBBERSTEIN, D.; PARTELLI, F. L.; DIAS, J. R. M.; SILVA, R. W. da; ESPINDULA, M. C.
2019Concentration and accumulation of micronutrients in robust coffee.DUBBERSTEIN, D.; PARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; DIAS, J. R. M.
2011Crescimento e desenvolvimento de mudas de café conilon.COBRE, A. M.; PARTELLI, F. L.; MAURI, A. L.; VIEIRA, H. D.; ESPINDULA, M. C.
2012Demanda nutricional.RODRIGUES, J. de O.; PARTELLI, F. L.; PIRES, F. R.; GONTIJO, I.; ESPINDULA, M. C.
2011Development and reproduction of Podisus nigrispinus (Hemiptera: Pentatomidae) fed with Thyrinteina arnobia (Lepidoptera: Geometridae) reared on Guava Leaves.OLIVEIRA, H. N. de; ESPINDULA, M. C.; DUARTE, M. M.; PEREIRA, F. F.; ZANUNCIO, J. C.
2018Different volumes of tubes for clonal propagation of Coffea canephora.ESPINDULA, M. C.; BALBINO, T. J.; JARACESKI, R.; TEIXEIRA, A. L.; DIAS, J. R. M.; TEIXEIRA, R. G. P.
2013Doses de níquel em feijão caupi cultivados em dois solos.CAMPANHARO, M.; MONNERAT, P. H.; ESPINDULA, M. C.; RABELLO, W. S.
2013Doses de Ureia com Inibidor de Urease (NBPT) aplicado em Cobertura na Cultura do Trigo.JARACESKI, R.; ESPINDULA, M. C.; CAMPANHARO, M.
2014Dry matter and macronutrient accumulation in fruits of conilon coffee with different ripening cyclesPARTELLI, F. L.; ESPINDULA, M. C.; MARRÉ, W. B.; VIEIRA, H. D.
2020Early induction of orthotropic shoots in Coffea canephora.ESPINDULA, M. C.; ARAÚJO, L. F. B. de; SCHMIDT, R.; DIAS, J. R. M.; ROCHA, R. B.
2013Eficiência de uma equação para determinação indireta da área folliar de cafeeiros "conilon".ESPINDULA, M. C.; PASSOS, A. M. A. dos; JARACESKI, R.; PARTELLI, F. L.; RAMALHO, A. R.; MARCOLAN, A. L.
2019Genetic diversity in nutritional parameters in response to drought of Coffea canephora cultivated in Rondonia state, Brazil.STARLING, L. C. T.; MARTINS, L. D.; RODRIGUES, W. N.; REINICKE, T. M.; COLODETTI, T. V.; AMARAL, J. F. T. do; PARTELLI, F. L.; TOMAZ, M. A.; ESPINDULA, M. C.
2018Genetic progress with selection of Coffea canephora clones of superior processed coffee yield.SILVA, D. O. da; FERREIRA, F. M.; ROCHA, R. B.; ESPINDULA, M. C.; SPINELLI, V. M.
2012Growth and phosphorus absorption by common bean 'Xodó' genotype under effect of glyphosate reduced rates.RABELLO, W. S.; MONNERAT, P. H.; CAMPANHARO, M.; ESPINDULA, M. C.; RIBEIRO, G.
2015Implatação da lavoura.ESPINDULA, M. C.; MARCOLAN, A. L.; COSTA, R. S. C. da; RAMALHO, A. R.; DIOCLECIANO, J. M.; SANTOS, J. C. F.