Navegando por Autor FEDRIGO, I. M. T.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Artifcial neural network: a powerful tool in associating phenolic compounds with antioxidant activity of grape juices. | LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; FEDRIGO, I. M. T. |
2022 | Synergism and phenolic bioaccessibility during in vitro co-digestion of cooked cowpea with orange juice. | HONAISER, T. C.; ARCARI, S. G.; FABIANE, K. C.; ROCHA, M. de M.; FEDRIGO, I. M. T.; ARISI, A. C. M. |
2023 | Whey block freeze concentration aiming a functional fermented lactic beverage with the addition of probiotic and guabiroba pulp (Campomanesia xanthocarpa O. Berg), a native Brazilian fruit. | PRESTES, A. A.; SILVEIRA, M. F.; CANELLA, M. H. M.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; FERREIRA, A. L. A.; AMBONI, R. D. de M. C.; FEDRIGO, I. M. T.; HERNÁNDEZ, E.; PRUDENCIO, E. S. |